![]() |
Terce za PAx2
Nikako da napravim tacne terce,pogotovu Orijentalne skale,neke sam kupovao a neke ovde skinuo ali nisam zadovoljan dali neko zna gdje mogu nabaviti dobre terce.I sta mislite o Setu za PA od **********, kaze da ima dobre boje-dali je istina.Pozdrav za sve Korg-manijake.
|
Ako mislis da imas perfektnu tercu onda moras sam da ih napravis iz drum kita tako sto ces vuci sempl instrumenta umesto sempla druma i vec je pisano o tome samo prelistaj forum!Ja bi ti dao moje terce ili bilo cije druge da uzmes nece ti raditi kako treba jer u setu treba da imamo iste semplove na istom rednom broju da bi to radilo kako treba!Znaci prelistaj forum i nacices lepo upustvo kako se prave terce i zagrej stolicu i slazi!
|
sto se tice studio play druze stavicu samo par tackica ........ on uglavnom leti po netu i skida gde sta skine pa preprodaje, ili pak uzima od ljudi iz klavijatura, a da ti opise svaki svoj set nema pojma sta sve ima u njima on to tako na gmilu uvali pa ti vadi oci ;) jedino da otvorite temu ukoliko je nema samo za pa2x pa da tu razmenjujete misljenja, mada to je malo neizvodljivo jer se moze vrlo lako pretvoriti u temu JUZNI VETAR ili ovaj neki novi svetski rat ;) veliki pozdrav...
|
Ovo sa semplovima me dovodi do ludila, vec sam nesto uradio samo nemogu nikako da joj dam sve efekte,stavim npr. na B hall a na C echo a kad sviram necuje mi se na svim tipkama echo ili hall npr. 3 tona imaju efekt ostali ne.Bojim se da ceme zena napustiti,s posla na Korg,s Korga u krevet.Okrece se kolo srece.Mozda bi mogli otvoriti novu temu "Zena ili Korg"
Dodato:
A sto se tice setova hvala na odgovoru.Nedavno sam kupio SETove necete vjerovati na eBay,Na CDu samo smece nema cak ni priblizno sta ima ovde u download.Ja ne da vjerujem nego znam da Korg moze da zvuci fenomanalno i da sve zvuci onako kako treba bez samozavaravanja sa efektima.Zato me je interesovalo dali ima ista od onog seta,dali uopste neko ima ko nudi dobre setove za nasu muziku. |
cuj vazdagazda, sto se tice tih efekata, A i B su efekti za ritam a C i D za boju.. kad odes na menu-mixer tuning-fx send, tu mozes pojacavti i smanjivati efekte... pozzz
|
ovako, efekt nastimam kako treba i radi u soundu i tako je memorisano u performance samo sto u perf. nepostoji efekt na svim tonovima-totalno cudo jos nisam pronasao o cemu se radi.
Znaci c,d,e,f npr. imaju efekt a ostale da kazem tipke nemaju. |
zar i to moze????
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org