![]() |
user dk pa 800
dali postoji mogucnost prepisati factory sounds (factory drum), znaci dali mogu jos vise ubacit nego "samo" 64 na userdk?
:-?? |
a jesi li siguran da ti treba vise od ''samo'' 64 dk???:D
|
Mozes preko fabrickog DK unijet svoje. Otkljucaj na MEDIA -preferenc style I onda u SOUND modu ide na DK i prenesi na fabricke za koje mislis da ti nece trebat.. ali prije toga sebi SAVE sve fabricke DK da ti nekad ne zatrebaju POZZ.
|
hvala druze to je to sto sam trazio ja sam uvjek iso direktno sa drugog seta da ga kopiram na factory dk, treba mi jos drum sets posto mjesam setove
jos jednom hvala i pozzB-) |
#a jesi li siguran da ti treba vise od ''samo'' 64 dk???#
Care ima nad mnogo "zahtjevnijih" kojima je 64 daleko premalo UserDK Banki... A za ovo prepisivanje fabričkih UserDK nisam ni ja znap već sam se nado da će ih biti više u novom OS...Puno hvala i sa moje strane z aovaj odgovor...Sutra ima da mu ga teram novi material....;) |
Slazem se Almire da ima zahtjevnijih. I ja bi to radio da su mi terce u dk.. Ili da imam memorije kao ti u svom pa2x :-D:-D
A ovako, bas mi i ne treba.. Mada, nikad ne znas kad moze zatrebat.. Pozz |
Citat:
|
moze ja sam probo i uradio, odes u sound mode izaberes drum set pa gore write sound i stavis ga na fabricke to je to
|
Ne samo dk. vec i boje koje napraviš u yuseru možeš staviti umjesto njegovih originalnih boja.
|
sLobodno ubacuj jer sve sam to isprobo samo opet podvlacim da prvo sejvujes sve banke koje ces gazit jer ti nekada mozda zatrebaju. pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org