![]() |
KORG PA 50 VS Yamaha PSR 2100
pozdrav,
imam priliku da kupim psr 2100 za 400 euro e sada bi da pitam dali se isplati ? i dali je psr 2100 kvlitetnija i ima vise ili manje mogucnosti nego PA 50 hvala vam unaprijed |
Bolje je da das jos neku paru i kupis pa 50. Bezi od Yamahe!
|
tema ti je na krivom mjestu!!!
|
Uchinilo ti se...
Prebacio ja odavno i chastio dotichnog... ;) Po tankom ledu hodash, momche... Ovakve teme bash nisu omiljene... Josh manje oni koji na njima pishu gluposti... :)) Ostavicu je, neko vreme... |
Za te pare mislim da nije losa!Mada bi ti bio bolji korg...Naravno,na tebi je da odlucis...
|
kao prvo izvinjavam se zbog posta na pogresnom mjestu, hebiga..desi se
inace imam PA50 i znam sta moze i sta ne zanima me jedino objektivno misljenje dali je psr2100 uopste za uporediti sa pa50 jos jednom izvinjavam se za post na pogrsnom mjestu pozdrav same |
Za 400 eura bi je ja kupio :D pa pazi sa tim yamahicama ima jedan problem to su gumice, inace za te parice moze da zavrsava neke poslice za sitne svirke, odes prbas i ako ti se svidi pazari 400 eura nije nesto preterano mnogo para, za nju ces dobiti opet 400 eura u sakom trenutku, posto su to interesantne klavijaturice za muzicare koji netraze nesto mnogo od aranzera a zavrsava posao odlicno, drugarski savet ! pozzzzz
|
Auuuu,jedna od mnogih škakljivih tema koja se na kraju završi LOCK !!!!
|
Naravno da se PSR-2100 moze uporediti sa PA50,PA60.
To je ista klasa klavijatura! Ta cena od 400 eura stvarno nije puno! Ja bih bez razmisljanja kupio. Sto se tice svirke,ja sam sa PSR-1100 radio velike svirke. I s'njom sam zaradio mnogoooo.... Sto se tice izbora,idi isprobaj klavijaturu pa se onda odluci! |
Cini mi se da psr 2100 ima cak i vocal harmonist,sto pa50 nema! Ako sam pevas i sviras zabavnu muziku uzmi je,ako si narodnjak zaobidji je! pozzzz :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org