![]() |
Johan Sebastijan Bah - Note
Zamolio bih ako neko ima note od CAKONE, da mi se javi na PP. Drugar mi je trazio, valjda sam dobro napisao naziv tog dela, sta li je vec:D
|
kako se tacno pise ta Cakona?
|
Valjda brate, nemam pojma. Jel imas tako nesto?
|
Pise se Johann Sebastian Bach - Chaconne
|
Ima ih vise. Koja ?
|
Johann Sebastian Bach - Chaconne
Evo iskopao sam nesto i uploadovao na down centar pa moze da skine ko hoce. Detaljnije vam je objasnjeno na linku ka downloadu http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4004 nadam se da ce pomoci
pozz |
Hmm Hare, nisam skidao fajl, ali verujem da je autorski zasticen...A na forumu je piraterija zabranjena...
|
Nigde ne stoji da je kopirajtovan.
Proverio sam. Ono shto je bitnije je, da nigde ne stoji da je to to... :)) Alo, dobar nam je Haris... Hoce da pomogne... ;) |
@Vaxter
meni stoji da ima copyright, ono sto stoi na prvoj strani dole ispod gde pise Leipzig, J Rieter-Biedermann. den vertrag gemäss geschützt upravo od nemacki znaci, "zasticeno u skladu sa ugovorom" e sad ako prijatelj aleksandar031 skinuo ovo onda izbrizi onaj upload, bar ja tako mislim, ako gresim onda sorry :) Dodato: zaboravio sam da napisem da ovaj CHACONNE je napisao kompozitor Joachim Raff, a J.S.Bach je sasvim drugi kompozitor :) tako da harepa50 je malo pogresio oko kompozitora (mozda ime falja je pogresan), ali nema veze, ipak se potrudio da pomogne :) pozdrav |
Sad sam usao na net, nisam ni skinuo ovaj fajl. Tako mi je drug rekao, valjda mu to sve sto postoji treba
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org