YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Winamp-EASY CHORDS -Iskustvo i saveti! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7975)

milanceshow 11.02.2009 15:21

Winamp-EASY CHORDS -Iskustvo i saveti!

Kako su mnogi nasi clanovi dali pozitivno misljenje o ovom programu,zapocecemo jedno temu u kojoj cemo pomoci koricnicima sa problemom instalacije programa!!!

Ovaj program je prvi predstavio ....mariolino......,ali in nama nepoznatih razloga,te teme vise nema

http://easy-chords.cbms-networks-inc...mainscreen.png

Ovde mozete skinuti program......download......

gibanica 11.02.2009 15:39

opa ! osavremenjavanje!
Dodato:
prvi sam glasao da se zna :p

tesla 11.02.2009 15:43

sad sam provalio na slici je pink floyd......
m plug in je extra alatka da bolja ne moze biti izbacuje nesto gresaka negde malo viska negde malo fali ali je poprilicno precizna....
pozzzzzzzzz

milanceshow 11.02.2009 15:50

Imate anketu o programu koja se nalazi na vrh stranice!Mozete da glasate kako ste zadovoljni programom Winamp-EASY CHORDS!!!!

Za sve probleme mozete se obratiti za pomoc u ovoj temi!!!

Sejox 11.02.2009 16:08

Nije nikakvo mudro slovo,ni posebno teska instalacija,a ni koristenje.

Evo ja cu samo da probam pomoci,jer nisam Winamp ni koristio nikako.

Instalacija:

Dakle,ko nema Winamp program nikako,neka ukuca na Google- Winamp i
skinite verziju Winamp 5541.Instalirajte ga.
Onda sa ovog linka download,ispod slike u prethodnom postu,skinite taj dodatak-Easy chords.
Instalirajte i njega.

Kada ste to sve uradili,pokrenite Winamp program i ostavite samo glavni prozor,Playlist editor prozor i Easy chords prozor(on ce vam se uvijek
pojavljivati,kada god otvarate program)
U prozoru Playlist editor idete na File,pa Add File(s) i tako ubacite MP3 na listu.
Kada ste to uradili,kliknete misem na naziv pjesme,a koja vam je sada u Playlist editor prozoru i vidjet ce te da se u prozoru Easy chords pojavljuje poruka: "Click to start processing the song".
Imate obiljezeno i da odaberete na maloj slicici klavir ili gitaru-po zelji.
Kada ste sve uradili,kliknite na onaj znak "Click to start...." i program ce da analizira vas MP3.Taj proces traje oko 7-8 minuta i kada zavrsi,onda ce vam pisati: "Play....".
Kliknite na to "Play...." i slusate pjesmu,a u Easy chords prozoru vidite akorde koje program ispisuje,kako ide pjesma.
I to je to.

Program naravno nije 100% tacan,pa ce te primjetiti da u nekoj pjesmi fali po neki akord,a u nekoj ima viska,ali moze pomoci naravno.
Ipak je vas sluh od presudnog znacaja....

Ako neko zeli da ima dodatak za Winamp,a koji usporava,odnosno ubrzava vas MP3,onda u downloads-u imate taj plug in koji se zove- "Pacemaker".
Naci ce te ga u downloads u rubrici programi.Tamo je i objasnjeno,kako se i on
instalira.

Pozdrav,

mykeli 11.02.2009 16:13

Posto vise koristim DeskTop a na njemu mi ne radi, od tog pluga odustajem...

Ako zagusti tu je LapTop na kome radi...

erno11 11.02.2009 18:46

Pozz

Koristim winamp 5,541 verziju

Winamp jel instalirat c:\program files\winamp

Winamp je OFF. Kliknem na plugin da ga instaliram sve mi ide dobro nako par sekundi dode mi ova poruka
"
The Installer is unable to locate the Winamp configuration file and cannot proceed.

Easy Chords cannot be installed

Click OK to exit the installation
"

Ne znam sta da radim, winamp je skinut sa WINAMP glavne web stranice
Dodato:
edit:

*Winamp je

milanceshow 11.02.2009 18:49

Da li si probao dok je Winamp upaljen?

erno11 11.02.2009 19:21

Jesam,

i pojavi mi se

The Installer is unable to locate the Winamp configuration file and cannot proceed.

Easy Chords cannot be installed

Click OK to exit the installation

:-O

tesla 11.02.2009 19:22

ja sam samo iskliktao na ono ok ili kako vec nikakva dodatna podesavanja nisam radio i sve mi sljaka do jaja..........

Trenutno vrijeme na Forumu 17:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org