![]() |
Saban Bajramovic - Barbara
Pre par meseci sam postavio post...trazio sam pesmu Barbara...u stvari treba mi tekst...posto se na snimku jako lose razaznaje sto zbog kvaliteta sto zbog specificnosti Sabanove interpretacije... Da li neko ima taj tekst napisan???
|
ovako, ja nemam tu pesmu,ako imas tu pesmu posalji mi je i ja cu ti napisati text. nije problem
Dodato: kroz maglu se secam pesme ,nema sanse da se setim texta |
Ako bi ti nesto znacilo imam tekst na srpskom...
|
Svake noci lutam ja, trazim tebe voljena.
Tebe nema, nema, znam, sta da radim ja. Ref: Barbara, zasto mi neces doci? Barbara, bez tebe necu moci. Barbara, volim te, volim ja. Ja sam nocas pevao svaku pesmu tvoju, cigani mi lecili bolnu dusu moju. Ref: Sad je dusa umorna, srce bol mi para, dok ti ime sapucem ime: Barbara. Ref: zao mi je ali nemam tekst na romskom |
dekiciric nista mi ne znaci,jer prvo ne znam dal je tacan prevod ,a doktor je trazio na romskom -barbara. jedino ako mu odgovara prevedeno. nikako ne mogu da mu pomognem bez snimka.
|
|
evo texta, i da se zahvalim Sejoxu
Barbara.- Saban Barjamovic i Beba Ibisevic Saban so puchema pene tu,kas me dakerav tu ola dane,ola dakerav. oo,oo,be,be,da li oj da ka vel Beba ma dakerla prala ci avel ola o dad but marel ma dakerla prala ci avel ola o dad ,but marel Saban ka dakerav te avel bize late zivoto nane me mangavla ka merav ako ola na dikav REF: BArbara,kalav me tuke caje duj bara te damija me caje ka pagav tut me te dikav Beba a sun prala ma daker,ola o dad but marel na mekela te ikljel ,samo tut te na dikel oo,oo be,be, ajde prala da kere Saban ka dakerav te avel bize late zivoto nane me mangavla ka merav ako ola na dikav Beba ma dakerla prala ci avel ola o dad, but marel ma dakerla prala ci avel ola o dad but mare REF: BArbara,kalav me tuke caje duj bara te damija me caje ka pagav tut me te dikav |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org