![]() |
PA80 - Sve o njemu + ne radi lampica na displeju
Drustvo mozeli neko da mi pomogne .Kupio sam Korg pa 80 a ja nemam nikakvog pojma kako sta funkcionira,nemam ni upustvo.Jos nesto neradi mi svijetlo na displeju dali se moze da promjeni lampica ili sta drugo ima unaprijed vam hvala
|
e kolega potrazi uputstva jedno po jedno sta te konkretno zanima ima toga na forumima koliko hoces ovako ljudi neznaju sta da ti odgovore treba ti cijela istorija izgleda...pozzz..
|
Imas prevod uputstva za Korg PA80 u downloads u rubrici tutorijali i
uputstva-klavijature. Skini,pa mozes sebi isprintati da imas kao skriptu. |
Izvini shto pitam, ali, koliko si platio Pa80? Kako nisi video da ne radi svetlo na displeju?!?!?
|
Jeli ti radi ikako displej jeli pokazuje parametre na njemu a nema svijetla,ili nema nista!vidi postoje kod nekih klavijatura baterija i kad ona se istrosi displej nema svijetla a moguce mje da ti je crkla sijalica na displejunista dok ne otvoris i ne pogledas ali samo ko se razumije u to
!a gdje si sa lokacijom mjestom stanovanja pozzz....roccodx Citat:
|
Displej radi ali nema svetla , akupio sam ga na ebayu za 800e.Moja lokacija je Bec hvala za pomoc oko Upustva naso sam ga
|
Kolega,na korgovom displeju nema lampica ili slicnog.Radi se o kristalnom displeju(plavi)
koji moze da se zameni. Bilo bi dobro proveriti dali uopste ima napona. Prvo pogledaj dali je potenciometar za kontrast podesen. Pozdrav |
Citat:
|
Na zadnjem delu klavijature se nalazi potenciometar za kontrast...
Pa kako se podesava? Pa okreces ga :rolleyes: |
Jos kad bi pa80 imao potenciometar odzada dobro bi bilo heheheeheheheh
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org