![]() |
kupovina preko interneta
kako se kupuje preko neta,nista ne znam o ovome.
kako to sve funkcionise? sta mi treba sve i koliko je to sigurno? |
Odes lepo ovde u Tem. u raffeisen banku otvoris racun i uzmes karticu Visa Electron ona je samo za placanje preko neta i to ti je to.:)
|
imam neku dina karticu,el ta ne moze?
a sta je s onim da to jos ne funkcionise kod nas? el to tacno? vidim momak na sajtu kupio na ebayu klav za 800e. |
Sa dinom ne moze.
SA Visa elktron moze. U rajfajzenu mozesh da je otvorish bez nekog posebnog rachuna u banci i bez redovnih uplata na rachun. Sam uplatish onoliko koliko ti treba da platish. I mislim da im placash neki godishnji iznos za usluge vodjenja tog rachuna. To shto ne funkcionishe kod nas je paypal, ali placanje visom direktno funkcionishe bez problema. |
au pa to jekao da kupujem macku u dzaku
|
1 Privitaka
a sta je ovo
|
Pa, organa...:D
|
to ti je sta ostane od korga kad ga doneses na servis.=))
|
to dobijes kada kupujes klavijaturu preko interneta=))
|
a sta je ovo???
To je igracka.
U principu je to jedna elasticna folija sa touch sensorima(u vidu dirki) Jedna piezzo sirena daje tonove u zavisnosti sta sviras. Radi se o GEGG-u (zezalica) Obicno kosta 19 Eura u radnji. Dodato: taj decko je iz okoline Beca zato je mogao kupti kako ti kazes Macku u dzaku preko Ebay-a. Ovde funkcionise placanje elektronskim putem ako igde u nekom institutu imas konto. Zove se ili Telebanking ili Sofabanking. Transfer novca je ovim putem besplatan za sve zemlje clanove evropske zajednice . |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org