![]() |
korg pa800 usb
Pozdrav ekoipa. Kupio sam novog korga pa800 i kada pokusavam unijeti nove failove preko usb-a, klavijatura ne prepoznaje nista u media. Molimo pomoc!!
|
Dole kad udjes u media, imas da izaberes odakle ce da vuce podatke. Verovatno ti stoji SSD-U...Kliknes na trougao ispred toga i izaberes USB-F :)
Pozz |
Citat:
Znam to, ali tu nema nista, samo SSD-u opcija |
Onda klavijatura ne prepoznaje flash. Formatiraj ga na FAT32 i pokusaj ponovo....
Pozz |
Aha. Moze jos samo mala pomoc. Formatirao sam ga ono obicno, ali nisam upucen u to fat32? Hvala
|
Pazi ovako...Kada udjes u My Computer -> Desni klik na Removable Disk -> Format i imas tu da izaberes File System. Izazberes FAT32 i format. Mislim da je NTFS standardni file system tako da bi trebao da promenis.
Pozz |
Evo probat cu! Hvala jos jednom. Slazem se sa tvojom izrekom :)
|
Nema problema kolega, tu smo da pomognemo :) Samo javi ucinak, da znamo da li je resen problem :)
Pozzz |
Evo upravo sam porobao i nece :( Zabrinjava me sto upopste nema opcija da uzmem SSD-usb. Kad ubacim usb pojavi se ono da malo sacekam jer je prepoznao usb. Mislim da nije ni do usba jer evo na comp radi. ?
|
Probaj od nazad da ukljucis USB...Mozda je i port u pitanju...A kolika je velicina sticka? Posto desava se da nece da prepozna stickove vece od 2GB, ali sam ovde negde citao da uspe da prepozna i od 8GB...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org