YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Edit posta (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8100)

Vaxter 18.02.2009 02:32

Edit posta

Dakle, kao shto je vecina primatila, edit postova je ukinut.
Nedostaje svima, vidim i sam...
Pa, smislio sam ovako neshto...
Imate dva izbora...
Jedan je da edit ostane zakljuchan, a drugi da otkljuchamo edit, ali da svako ko promeni ili izbrishe post, a da je neko odgovorio nakon tog posta, popije bananu na par meseci.

Odluka je na vama!
Predlog za vishe glasova, u narednih nedelju dana, stupa na snagu po zavrshetku glasanja. :)

Naravno, ja cu i dalje traziti kako da se automatizuje ovo, i da ne moramo banovati ili zakljuchavati... :)

Marco7 18.02.2009 08:56

Dobra ideja samo se nekada desava da neko u isto vreme edituje post a neko ispise novi,jednio tu treba napravit malu toleranciju!

svrakan 18.02.2009 09:39

Slazem se sa Marcom,ako neko u isto vreme edituje post,a neko je minut pre toga izbacio drugi posle njega,treba biti tolerantan.

skoricnik 18.02.2009 09:59

Uvodimo banane \m/ :D

svirko 18.02.2009 10:11

Hm,

slažem se sa
@Vax-om da treba uvest nekog reda, i da treba zabranit kojekakvo bezvezno editiranje,
al isto tako se slažem sa
@Marco7 da treba imat i malo tolerancije, a i sam sam doživio nekoliko puta da pišem post, a u međuvremenu su već stigla dva ili jedan najmanje.

Vaxter 18.02.2009 18:51

Naravno...
Nekad i do 5 minuta moze biti tolerisano...
Ali kada vidim da izmene kroz celu temu...
E, tada malo poludim... :)
Stvarno mi postaje mrsko da kako dodjem na forum, umesto da chitam teme, ja chistim kojekakvo djubre...
A ad viim naslov Pomoc Hitno!
Najezim se...
Naravno, zbog takvih naslov posle vidish jednu istu temu na milion nachina, jer niko nije mogao da nadje staru temu...
Kako bi i nashao kako se uchitavaju semplovi na tritona, kada se tema zove pomoc hitno...
Mislim da je ovo pitanje bar 10 puta postavljeno i odgovoreno...
Uzas... :))

mimiki 18.02.2009 18:59

nije ni logicno da bude dozvoljeno menjati post nakon nekog odgovora jer kad se neko nadoveze na tvoj post i ti ga posle menjas ili obrises tema polako gubi smisao i postaje nerazumljiva,ali ja sam ipak za banane ili jos bolje kad bi moglo da se namesti automatski da cim neko odgovori ne mozes da menjas post;),koliko god pazili dok pisemo post dolazi do glupih stamparskih gresaka jer mi smo ipak muzicari a ne pisci pa ne mozemo bez EDIT-a:D
Dodato:
VAXTER hitno mi treba 500eura molim te pomazi=))

Vaxter 18.02.2009 19:43

Chim ovaj sajt donese neke pare, dobijash ih i ti... :))

mimiki 18.02.2009 19:44

Aj vidi to sto pre molim te bas mi je hitno :lol:

caka012 19.02.2009 15:41

Vratite nam "edit", ali ispostujte realno vreme, kao sto Marco rece. Ko se ne pridrzava - Bonita Banana.

Trenutno vrijeme na Forumu 16:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org