![]() |
Kineski korg pa800
Jel ima ko iskustva sa pa800 - Kineske proizvodnje.
|
:-O
Ja nit' sam cuo za to nit' video... Dodato: A, nit' audio vala...:D:P |
Nikad čuo nit vidio! A vrag će ih znati! Možda im je jeftinije da ga rade u Kini!:confused:
|
Da ti neko nije podvalip PA 500?On je Made in China.
|
ne radi se za pa500 nego za pa 800 - nasao sam neku fabriku koja proizvodi pa800
|
Jel si mislio na ovako nesto ;) MADE IN CHINA
************** - Pravilnik - točka 16. |
Ko ce ga znati,Kinezi imaju i kvalitetnu robu i bofluk.Kod nas su poznati u negativnom smislu,po bofluku.
|
u sustini sve su to kinezi :)
|
Stvarno čovjek ima pravo! Pa800 Kinezac! Svašta!
|
kineski proizvod
Neznam dali mislis na mjesto proizvodnje Korga pa800 ili na import robe iz Kine .
Naime Korgovo glavno skladiste za Evropu je koliko znam u Italiji ali nailazio sam vec na ponude preko nekih platformi gdje se nude instrumenti razlicitih marki sa naslovom ,,importware aus China,, Znaci narucujes direktno bez ,,druge i trece ruke,, Puno su jeftiniji ali je rizicno jer prvo nemas garnciju posto ne ide preko glavnog importera a druga stvar je da sa naponom napajanja nisu svugde iste norme. Na primer,instrumente koje kupujes u Americi ,Kanadi Australiji itd mozes naci jeftinije nego kod nas ali moras imati i odgovarajuci pretvarac napona.Ne vjerujem da se isplati experimentisati posto se ne radi bas o maloj svoti novca. |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org