![]() |
Messenger on mobile
Ovako kolege jeli postoi mogucnost messenger na sony k800i? ja sa video da ne nokia mobitele to je moguce e sad dali to ide preku symbian sowtwer ili neznam kako ali u blizini gde ima wirless net moze se radite msn preku mobitel.e sad ko ima iskustvo da mi objasni to.pozdrav
|
Moze na svim telefonima...
Samo ti treba program... Meni su se najvishe svideli Agile Messenger i IM++. Ali se oni placaju... Za dzabe imash mig33. Podrzava msn, yahoo i icq. |
A gde mogu da nadjem ili skinem sa net taj program? Ja na nokiu sam video u prostoriju gde ima wirless net covek radi na msn ne placa se
|
Telefon mora da ima wireless!!!!Na tvoj telefon nepostoji wireless ,tako bi messenger radio preko GPRS-a!Sto se placa ,naravno..........
|
mig33 je najbolji za to, skroz malo skida s racuna, samo je problem sto ne mozes mijenjat personal message ni display picture, samo kucaj na mobu na google download mig33, prvo se registriraj i onda skinu program
|
http://wap.mig33.com/ , odesh sa telefonom na ovu adresu.
Ali, kao shto milanche reche, tvoj telefon nema wifi, tako da cesh placati gprs da bi ti ovo radilo. |
OK hvala vam puno. pozzz
|
Blinko je program koji skroz malo trosi. ja ga koristim, a skinuo sam ga na getjaru... valjda nece biti ban zbog ovoga... samo zelim pomoci kolegi...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org