![]() |
Idi idi nevjernice od Suada Hadžića
Dali ima neko reči (može i mp3) pesme:Idi idi nevjernice od Suada Hadžića ili da me uputi na link gde ima .Hvala.
|
ja imam neku sa tim nazivom al ne peva taj lik,mozda je obrada,refren ide nesto:zbog takve zene ne seku se vene,zbog takve zene ne lome se stakla...tako nekako:-??aki je to to,javi se,cu ti posaljem pesmu:D
|
@MLADENKOM
Tu pjesmu što imas pjeva MENSUR DZURIC |
Ja znam za Mensura Durica.......a nisam cuo za ovog Dzurica.
Mozda su rodjaci....;) |
jest vala,u pravu si,iz 2008 je,pa reko mozda da nije obrada neka originalne verzije:)
|
Ma ne ,dvojka ,tempo oko 100.Ima na nekom cg sajtu ali ga ne otvara skroz.Stara narodna.
|
Pesmu koju kolega trazis zove se Pogledaj me nevernice.E to je dvojka i tempo na 100.
|
Hvala kolega na informaciji i ažurnosti (prošlo je dobrih godinu dana od kada je tražena informacija);)
Dodato: Hvala kolega na informaciji i ažurnosti (od kada je zatražena informacija ,prošle su dobre dve godine);) |
Znam.pa reku mozda nisi nista nasao,posto nisi nista napisao pa da ti kazem da je to ta pesma.mozda ti i zatreba.a i tema nije zakljucana...
|
A pa neee ,snašao sam se od onog istog kolege koji je i tebe učio ;), jedino što sam zaboravio da ti to pre dve godine javim na PP
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org