YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde malo da hvalimo YU-MIDI (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8437)

martinez 10.03.2009 20:32

Ajde malo da hvalimo YU-MIDI

Ima ovdje svega vidim naslov da se malo hvalimo a ja evo da pohvalim ekipu koja sve ovo radi, jer nigdje nema šta ovdje ima sve DŽABA a nema virusa i tih sranja svi bi nešto naplatili prodaju stvari koje ovdje skinu ITD.
Svaka čast raja samo tako.

skoricnik 10.03.2009 20:36

Ja zelim da se zahvalim SVIMA koji su zasluzni za napredak ovog foruma! I mogu da kazem da je ovo JEDINI normalan forum na kojem sam registrovan...Prekrsis pravilnik - upozorenje, karton, BANANA! I da...STOP PIRATERIJI!

zoki-41 10.03.2009 20:54

YU-MIDI :
Nesto bez cega ne mogu da zamislim dan,nesto bez cega skoro da ne bih imao zasto da sednem na kompjuteru,nesto bez cega bih ja (sobzirom na zabit i provinciju u kojoj zivim)bio apsolutna nula u pogledu opremljenosti mojeg instrumenta(Pa 1x) sa muzickim materijalom.......nesto bez cega se jednostavno nemoze......
U ime svih nas koji smo daleko od urbanih sredina u kojima se svi Vi kao kolege muzicari mozete druziti medjusebno pomagati razmenjivati iskustva materijale i sve ostalo......HVALA VAM STO POSTOJITE

mladenkom 10.03.2009 21:07

moj pocetak dana...iskrmeljam oci,primaknem stolicu de mi je laptop....samo maximiziram safari,jer je yu-midi stalno otvoren,refresh pa onda natenane....sve pohvale za sve moderatore i korisnike,stvarno veoma koristan sajt=D>=D>=D>=D>=D>

Enes-am21 10.03.2009 21:30

sve pohvale za sajt.. na bookmarks-ima mi je yu-midi na drugom mjestu (odmah poslije facebooka)... laptop mi je vec naucio, cim pokrenem mozillu, idu ove dvije stranice.. zahvaljujem svima na svesrdnoj pomoci, i svaka cast onima koji odrzavaju sajt.. disciplina: 10 bodova!!!

milanche007 10.03.2009 21:47

ovaj sajt je mi je bolji od ribe ovde se bar ne nerviram,mogu da uradim za sebe puno toga korisnog sto sa devojkom ne bih mogao:Dsad ozbiljno:
svaka cast ljudima koji vode ovaj sajtmeni je bar dosta pomogao,naucio sam neke cake oko awave studia i naravno jos puno toga.pozdravaljam ekipu koja vodi sve ovo i sve kolege na sjatu.:)

cash 10.03.2009 22:16

ma sve naj naj naj bolje....sto kaze kolega nema dana da neuđem na yu-midi......

exa 12.03.2009 20:23

Da ne ponavljam ono naj...to se vidi i osjeca.Tko dodje na ovaj sajt, nije pogrijesio niti zalutao, ja to zovem "svedski stol".Zahvaljujuci ljudima koji svoje znanje poklanjaju uz salu i veeeliko strpljenje......reci hvala, najbolji ste, je premalo.....ali nista drugo mi ne preostaje nego ponoviti:Najbolji ste,Hvala Vam!
Ja osobno imam jedan mali problem,nisam nikada bila ovisna o nicemu,a u zadnje vrijeme.....Yu-midi mi se usuljao u zivot....

harepa50 12.03.2009 20:35

takodje sve naj naj za sajt, super se odrzava, svaka cast i kolegama i moderatorima na profesionalnosti, sta god sam trebao dobio sam odgovor. Ovdje osim na muzicka pitanja mozete dobiti odgovore i na mnoga druga pitanja, iako je ovo muzicki forum;)nemam vise sta reci sve ostalo je receno.
#I mogu da kazem da je ovo JEDINI normalan forum na kojem sam registrovan#
Takodje se slazem, davno sam se registrovo na jedan forum i samo sam jednom usao i vise nikad, a odavde ne izlazim..:)

Svirac bt 12.03.2009 20:37

Takodje slazem se najbolji saj najdobra raja i i buduci najbolji ako nismo vec i najbolji muzicari :P pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 03:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org