![]() |
Kako da sa p1xpro ubacim na pa800...
Kako da sa p1xpro ubacim na pa800 bas pedalu koja mi se sviđa ili samo jedan drum set,na kojoj je ta pedala,mislim na pedalu semplovanu,kao kod pjesme od Dragane Mirkovic-Varala bi varala,ili ako neko ima takav drum set da mi pošalje za pa800 HVALA UNAPRIUJED. Imam to sve na setu od pa1xpro al ne znam to izvesti!!! IZVINITE LJUBI ŠTO PITAM AL NISAM NIKAD RADIO NA KORGA,IMAMO SAM ROLANDA G-70 TAKO DA MI JE SVE NEPOZNATO
|
jos jednom samo da potvrdim jeli sempl ili je fabricka sredjena...
pozzzzzzzzz |
sempl,ako imaš pjesmu od dragane ču ćeš!!!
|
pronadji taj sempl u sound-u tako sto ides na SOUND7RECORD pa na ekranu izaberes ono polje gde pise empty i nadjes taj sempl koji hoces posle toga ides na strelicu u cosku i export. Kada si exportovo semplna neki od medija recimo HD sledece ti je preneti taj sempl u pa800 a to ces uraditi tako sto ces taj isti staviti na usb stick pa opet u sound pa na record pa strelica u cosku i zatim load i nadjes ga i usnimis. Posle ti ostaje da ga ubacis u dk u koji zeli a to ides tako sto udjes u sound pa izaberes DK koji hoces da editujes ides na menu pa valjda pise drum kit edit tako nesto e onda nadjes koju bas nogu hoces da zamenis pa izaberes tamo videces gde pise ROM zamenis u RAM i nadjes taj sempl koji si uneo zatim ides na write na strelici u cosku i yes i to je otprilike to mada ima jos milion opcija za editovanje ali to malo cackaj po onim brojevima pa ces skontati....
pozzzzzzzz |
Hvala druže sad ću probati
Dodato: Druže ja tebi nisam naveo ovdje da ja nemam kod sebe pa1xpro imam samo set,kako ću ja naći taj sempl,kad u semplovima nema imena mogu li ja tebi ikako poslati taj set da mi ti prebaciš samo taj bubanj.ako nije problem narvno!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org