![]() |
Sound forge 5.0 snimanje POMOC
Sinoc sam snimo uzivo svirku(za mp3) iz POWERMATE u laptop iso sa sound forge program. Eh sad muzika je i dobro snimljena ali pjevac je jako izpao i sve malo zvuci jako kao da krci malo! kako to da uredim sa ovim programom ili imal sta drugo da se to ljepo sredi?????POZZZ
|
Mnogo ti je bio jak izlaz iz miksete a to sto se cuje vokal mnogo jace od klaviajture to ti zavisi od miksa a miks ti zavisi od kutija koje koristis ;) Obrati paznju da ti ne ulazi snimak u PEAK i bice sve ok ;)
|
Pa i ja kontam tako nesto ali dali se sad taj zvuk dotjerati, sa programom kakvim???
|
tesko da mozes sad da sredis
|
Nema pravog popravljanja,snimaj ponovo sa dobro dotjeranim parametrima na mixeru i to je to.
|
Znaci niko ovdje nema da bi mogao sta da pomogne, ja sam cuo dosta puta da to moze......al treba znati kako
|
i ja mislim da nema sanse da se uradi nesto :(
|
Znaci tu izgleda samo profesijonalac mogao bih nesto da odradija mislim......... slazete se????
|
Bio profesionalac ili ne,teško je to izvedivo,ustvari nemoguče...možeš pokušavat sa EQ ili raznim filterima,al samo bi dobio još gori snimak nego što je,možeš jedino pokušat invertiranjem kanala,znači kao da želiš maknuti vokal iz pjesme...al opet sve bi bilo jako "labavo"
|
Sta pricate gluposti kad moze to da mu odradi profesionalac =)) Ti brate postavis pitanje i dobijes 10 odgovora i posle 10 istih odgovora ponovo potenciras moze to da odradi profesionalac i sticem utisak da nas ovde zajebavas???
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org