![]() |
Konvertiranje boja
Zdraaaavo !
kad konvertiram jednu boju od pa800 da bude wav sta mogu sa tim da uradim? , Neko je stavio program taj na download ali sta radim kad da mogu koristiti na pa1xpro? |
sta je u pitanju sempl ili interna boja iz pa800 ??
|
Chim si snimio biiiilo kakav zvuk u *.WAV format, znachi da imash "uzorak" ili ti "sempl" ...
Znachi potreban ti je neki konverter (Extreme Sample Converter, ili neki slichan program) da taj fajl konvertujesh u format koji chita Pa serija.... Ja imam Yamahu, tako da se slabo razumem oko formata za Pa klavijature, nadam se da ce ti neko od kolega bolje objasniti.... Sve najbolje :o) ... |
pa cita wav bez problema ali ja nisam skontao sta covek hoce reci kako misli sta da radisa tim??? U pa1x moze takodje wav kao i u pa 800 koliko mi je poznato ili mozda gresim. A sta sve moze sa tim siroko je i uopsteno pitanje, eto recimo moze u winampu da ga slusa;)
|
a mozel se kako taj WAV konvertovat u format (neznam tacno koji) da ga cita pa50?
nevjerujem da moze, ali ko pita ne skita..:) |
Ne moze se iskonvertovati upravo zato sto je *.WAV zapravo sempl (uzorak sempla) ;)
|
Citat:
|
Da ali to ti je samo jedan ton. To nije ceo instrument, koji da bi bio ceo trebas sloziti wavove u KMP uz koje jos dolaze pojedinacno KSF fajlovi i to je onda kompletno multisempl koji kada ga ubacis u klavijaturu je ustvari odredjeni instrument. A sempl sam po sebi ti ne znaci gotovo nista jer ti imas jedan sempl nekog instrumenta npr ton C i sta ces sa njim dalje??? Tako da kada exportujes iz klavijature nemoj exportovati sempl nego multisempl da bi imao ceo instrument...
pozzzzz |
###Ne moze se iskonvertovati upravo zato sto je *.WAV zapravo sempl (uzorak sempla)###
upravu si...da moze, ljudi ne bi kupovali klavijature sa semplerom tj. sa mogucnoscu citanja semplova:)logicno:D |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org