![]() |
|
Stil sviranja
Interesujeme da li neko svira stilom udaranja(rusko-bugarskim) kojim svira Bane Vasić.Ja lično sviram tim stilom.Moj nastavnik je učenik Ljubiše Pavkovića,Vasovića,Bosanca i ostalih.Čak bi se mogao porediti sa Banetom Vasićem po mojoj proceni.
|
A kako se zove taj tvoj nastavnik,ako nije tajna?I koji je to stil udaranja?Licno poznajem sve ove harmonikase koje si nabrojao ali jos nisam cuo za tu Sao-lin tehniku!!!
|
:lol:
|
Mozda se milan-banjaluka nije lepo izrazio......
@milan-banjaluka A kako se zove tvoj ucitelj? |
Bruce Lee ili Chuck Noris =))
|
:D
Ma ti si bre lud covek ?????
To je takozvana pijana tehnika ... Kad se svirac odvali od rakije e onda pocne da udara lupa po instrumentu . . To ti je druze moj to ...... :D Don"t forget say thanks ...... :D hheheh |
bice da je Myagi :D
|
Jel lakse reci covjeku...druze pogrijesio si,nema taj stil ili ne postoji nego ga ismijavati i zezati!? Izgleda neko jedva ceka da se postavi neka tema da se sprda!
|
Vec sam jednom negdje napisao,da kod jednog broja muzicara postoje
razni izrazi i neke fraze,koje valjda nesto znace. A ti izrazi ili rijeci su vezane za nacin sviranja,kao na primjer: "muzicar ubija svirkom", "....do koske", ....do jaja".... Moguce,da postoji i ovaj izraz "udaranje" u nekom prenesenom znacenju. Samo pretpostavljam........jer inace znamo po cemu se i cime udara.;) Vjerovatno ce @milan-banjaluka to bolje objasniti,jer koliko ja znam Bane Vasic ne "udara". Pozdrav, |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:32 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org