![]() |
Harmonika na G-1000 !
Jeli neko ima guvernini boje za g-1000 ili ako neko zna kako da ih napravim ?
|
Ja mislim da jos nisu napravljene , jedino ako neces semplove ubacivati u rolanda g1000
|
Na zalost,na G1000,to jednostavno nije moguce napraviti.
|
@ MegaCyber
Dobrodošao na YU-MIDI Forum...pošto vidim da si nov član predložio bih ti da pročitaš http://www.yu-midi.com/forum/faq.php i nadam se da ćeš ovde pronaći odgovor na svako svoje pitanje i isto tako ponuditi pomoć svakome kome je potrebna...:D Elem...Roland g-1000 nema mogućnost da mu se bilo šta od boja ubaci osim onog što je fabrički stavljeno tako da tu harmoniiku kao takvu nije moguće ubaciti...pozzzz |
....a niti ju je moguce napraviti,ni miksanjem njegovih fabrickih boja i efekata....
|
Sve da ima mogućnost ubacivanja naknadnog potrebno je da imaš SEMPL od te harmonike koju hoćeš da ubaciš, a Roland G 1000 nije sempler, prema tome, kao što kolege kažu NIJE MOGUĆE !
Pozdrav ! |
Ok
Znam da nije sempler a mislio sam da moze se napraviti hvala svima na odgovorima !
|
Moze nesto da se izmulja ali nije to to,ja sam davno svirao Rolanda pa cu ovako iz glave probati da ti objasnim.Pomesas bandoneon i Soprano sax,i to tako da je sax za oktavu vislji i onda sa filterima obojis ali tako da sax totalno promeni zvuk da pisti,ali da je u pozadini isto malo obojis i bandoneon,i to ce samo malim delom da lici na registar Organa,mada u to vreme kada je izasao bolje nije moglo,pa probaj,ako sviras samo na njoj posluzice ti.
|
Ja sam nekad davno na G800 koristio ovu kombinaciju:
UPPER 1 - Accordion Fr (A36) UPPER 2 - Harmonica (A37) ali sam UPP2 stavio za oktavu +1 i smanjio ga na 95,dodao Delay i fino je zvučalo. |
Bravo eto i Vingula me podsetio probaj i to,mada isprobaj i bandoneon sa harmonicom,isto za oktavu gore,od te tri valjda ce ti se neka varijanta dopasti
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org