![]() |
Roll Out keyboard
Ljudi,nasao sam ovakvo nesto na netu,vrlo interesanta stvar za pocetnice pa ako je netko upoznat kolika je cena i sta moze ovo cudi da uradi
http://www.gizmodiva.com/entry_image...p_keyboard.jpg |
Takvo nešto je svirao Jordan Rudess...samo što je on svirao kao el. gitaru na tome,mislim da je to neki midi kontroler samo je to shema kao onaj RIBBON CONTROLLER
|
Dobra stvar ali kako ce ovo da stoji na stalku? heheh:lol:
|
Ima daska za pelganje na stalku :D
|
mislim da je ta sprava dobra za vezbanje tacnosti sviranja.posto je sve ravno onda moras tacno da gadjas dirku ako promasis sve se cuje,hhehe.
|
Pa nije losa stvar i onako da ga imas kod kuce vrlo zanimliva stvar postavis na stol i sviras :D a kolko kosta otprilike i jeli ga ima ovde na nasoj teritoriji ? :)
|
nije losa stvarka vidjao sam i prije to...a neznam gdje ima kod nas da se kupi, nigdje to nisam vidjeo.
|
Super....smotas klavijaturu i pravac tezga.....
|
Isprobao sam tu klavijaturu prije dvije godine. Iskreno, ta klavijatura se moze jednom recenicom opisati, "mamipara koja je idealna za one koji sa cekicem sviraju". Glavna, i jedina, korisna funkcija ove klavijature je da klavijaturu drzis zamotanu u dzepu i divis kolege kako ti imas a oni nemaju. Ovo cudo nije ni za pocetnike i ko god kupi ovo sa namjerom da nauci svirati ima zlatnu garanciju da nikada nece nauciti da svira.
|
1 Privitaka
Dobra stvar....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org