|  | 
| 
 back up exstra ful pa-80 treba mi dobar bekap set za pa-80 sa hard i 16mb fles  sa semplovima dobrim ritmovima iznivelisanim semplovanim bojama  sve ok gotovo za svirku | 
| 
 Nisi napisao koliko zelis ili mozes da platis za takav Bkp. ??? A nisi ni procitao pravilnik http://www.yu-midi.com/forum/faq.php A da umalo da zaboravim Dobrodošao na sajt i nadam se da ćemo se lepo družiti............ | 
| 
 jest' druze, vala nevalja ti ovako odmah prvi post i trazis backup. imas temu "Novajlije, predstavite se" pa mozes da nam se predstavis malo;) pozz | 
| 
 sori ja sa izvinjenjem svim cenjenim muzicarima na forumu sto ovako na brzaka preskocio pravila foruma, ali opravdacu sebe,  presao sam sa rolanda na Korga  paznate kako je,  a sto se tice bekapa za pa80 ocu stvarno dobro uradjen ali za pare,       veliki  pozdrav   Kocetu  Nedimu  i svim ostalim forumasima koji su stvarno za sve pohvale oko resavanja svih problema u muzici,           pozdrav sa juga srbije | 
| 
 zar je Koce forumas ovdje??? | 
| 
 Slabo... A nedim je pod suspenzijom... Bice da je ovo samo neki downloader, koji bi mozda mogao biti i banovan... ;) | 
| 
 Nemojte odmah ban... Nek čovjek prvo riješi " extra dobar bekap set za pa-80 sa hard i 16mb fles sa semplovima dobrim ritmovima iznivelisanim semplovanim bojama sve ok gotovo za svirku "... ;) | 
| 
 Odmah s neba pa u rebra da je sve sredjeno....aiiii :) Trazim i ja djevojku koja je po mogućnosti dobro utegnuta,dobro nivelisana,da je bar 2x bila miss u svom gradu i jednom u svojoj drzavi. Pozeljno je da je tamnoputa, crne duge kose ne visocija od 175cm i da nije starija od 20 godina. Nebi bilo lose i da ima nekih 500.000,00 EUR u banci. Skromno od mene , ne trazim mogo :) | 
| 
 nisi Din napisao --i da hoce da ga prima u guzu=))=)) | 
| 
 budimo ozbiljni drugari  sto se tice bekapa ne trazim poklon vec da platim   stvarno sam i zurbi i zato sam ovo ovako na brzaka  ali opravdacu se evo odmah stavljam jedan bugarski set u downloadu za pocetak :lol: | 
| Trenutno vrijeme na Forumu 02:55 | 
	Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.

Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org