![]() |
back up exstra ful pa-80
treba mi dobar bekap set za pa-80 sa hard i 16mb fles sa semplovima dobrim ritmovima iznivelisanim semplovanim bojama sve ok gotovo za svirku
|
Nisi napisao koliko zelis ili mozes da platis za takav Bkp. ???
A nisi ni procitao pravilnik http://www.yu-midi.com/forum/faq.php A da umalo da zaboravim Dobrodošao na sajt i nadam se da ćemo se lepo družiti............ |
jest' druze, vala nevalja ti ovako odmah prvi post i trazis backup. imas temu "Novajlije, predstavite se" pa mozes da nam se predstavis malo;)
pozz |
sori
ja sa izvinjenjem svim cenjenim muzicarima na forumu sto ovako na brzaka preskocio pravila foruma, ali opravdacu sebe, presao sam sa rolanda na Korga paznate kako je, a sto se tice bekapa za pa80 ocu stvarno dobro uradjen ali za pare, veliki pozdrav Kocetu Nedimu i svim ostalim forumasima koji su stvarno za sve pohvale oko resavanja svih problema u muzici, pozdrav sa juga srbije
|
zar je Koce forumas ovdje???
|
Slabo...
A nedim je pod suspenzijom... Bice da je ovo samo neki downloader, koji bi mozda mogao biti i banovan... ;) |
Nemojte odmah ban...
Nek čovjek prvo riješi " extra dobar bekap set za pa-80 sa hard i 16mb fles sa semplovima dobrim ritmovima iznivelisanim semplovanim bojama sve ok gotovo za svirku "... ;) |
Odmah s neba pa u rebra da je sve sredjeno....aiiii :) Trazim i ja djevojku koja je po mogućnosti dobro utegnuta,dobro nivelisana,da je bar 2x bila miss u svom gradu i jednom u svojoj drzavi. Pozeljno je da je tamnoputa, crne duge kose ne visocija od 175cm i da nije starija od 20 godina. Nebi bilo lose i da ima nekih 500.000,00 EUR u banci. Skromno od mene , ne trazim mogo :)
|
nisi Din napisao --i da hoce da ga prima u guzu=))=))
|
budimo ozbiljni
drugari sto se tice bekapa ne trazim poklon vec da platim stvarno sam i zurbi i zato sam ovo ovako na brzaka ali opravdacu se evo odmah stavljam jedan bugarski set u downloadu za pocetak :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org