![]() |
prebacivanje iz video u audio snimak
Pomocu kog programa mogu da prebacim iz video u audio snimak,skidao sam neke spotove sa youtuba i sada bih hteo da mi bude u audio formatu!
|
imas milion tih programa na netu samo ukucas free sound recorder i skines koji hoces,instaliras ga i namestis da ti snima ono sto izlazi na zvucnike i to ti to,i nemoras uopste da skidas sa youtube,samo pustis pesmu i pustis program da ti snimi
|
imas super converter, ako ti treba javi mi se na pp
|
Na google kucas youtube downloader. Prvi sajt koji ti izadje je njihov zvanicni downloader, besplatan. U njemu imas download, i konvertor u razne formate. Izmedju ostalih i u mp3.
|
Evo ti jedan besplatan video to audio konverter:
Pazera Free Audio Extractor 1.3 Nisam ga probavao,ali vidim da ima preko 100 hiljada downloada.... Ukucaj na Google,onako kako sam napisao i probaj.Ima oko 2,5 MB. Da ti ne stavljam link,iako je besplatno.... Pozdrav, |
DVD Video Soft Free Studio - preko njega ne moras da skines video fajl na komp da bi izvukao mp3, vec kad otvoris program biras sta ces, mozes i direktno sa youtube-a da skines samo mp3,bez videa.
|
Super video converter, koji je dell pomenuo, je free i prebacije sve moguce video i audio formate iz jednog u drugi...
|
imas i VideoGet on ti je univerzalan za sve fajlove (koliko je to moguce) plus moze da skida sa velikog broja sajtova klipove (naravno i da ih konvertuje u zeljeni format) cak i sa onih +18. Hehehehe
Pozzzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org