![]() |
Ritam za Yamahu
pozdrav svima...dali bi mi neko mogao napravit ritam za yamahu da se u prvo varijaciji (A) samo tarabuke cuju...a da u drugoj varijaciji bude neka rumba...ili ako u kojem slucaju ima na downloadu neka mi kaze di se nalazi...unaprijed veliko HVALA...i pozZ
|
Imas u downloadu rumbu za Yamahu koja u "Intro" ima nesto slicno, a sve 4 varijacije su u rumbi. Pise "Ritmovi za PSR 3000", ali rade na svim PSR modelima.
|
da meni i treba za PSR seriju...
|
....
nadji psr A1000 p9ogledaj p9o d9ownl9oadu
i na nj9oj imas d9obrih stvari. pravi arapskih i turskih tarabuka na multipad9ovima |
Najbolje ti je,kolega,da naučiš praviti ritmove sam,pa onda napraviš tačno ono što želiš.Nije to tako teško,samo treba strpljenja i vremena,a zadoviljstvo rada na sopstvenom proizvodu je neopisivo.Evo,kolege su ti napisale gdje i šta da skineš,ali sigurno nije sve onako kako bi ti želio.Zato bi bilo najbolje da poslušaš moj savjet.Pozdrav!
|
ok makso...pokusat cu...mada sam prije pokusavo li mi nije bas islo..mislim nisam imao strpljenja...pozZ
|
Bez strpljenja se teško možeš baviti muzikom,u stvari,strpljenje je i najvažnija osobina,bilo da vježbaš,komponuješ,aranžiraš i sl.Prema tome,naoružaj se strpljenjem i uspjećeš.Pozdrav i srećno,i,naravno STRPLJIVO.
|
Strpljenje je mozda blago receno....
Drugim rijecima-konjski zivci.... Ali,ipak kad nesto svoje napravis,to ti je neka satisfakcija. |
Makso68, kolega Ridick XxX i ja imamo slicne klavijature koje ne mogu da pruze mnogo i ne moze se na njima praviti ritam. Sad ja ne znam, da li postoji program u kome se prave ritmovi a da se ne mora povezivati instrument sa racunarom i koji su to? Hvala... ;)
Mario, sve sam pretrazio i ne mogu da nadjem takav ritam... :( |
....a nista Emire...videcu sta mogu da uradim...a potrudit cu se da napravim sta mi treba...pozZ
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org