![]() |
Iskoristivost za muziku ex-Yu - Yamaha psr 550
Dolazi mi za kojji dan yamaha psr 550 koju sam kupio a pocetnik sam i zelim da je koristim u kuci sa mozda nekad nekim nastupom za svoje drustvo pa me zanima kakve ona ima mogucnosti ubacivanja nasih ritmova,style-ova, boja itd. od svega toga znam da ima flopy drive a ipak bih vise voleo da sam sviram i da sam nesto uradim.Ako ima mogucnosti ubacivanja svega toga voleo bi da znam gde to mogu da nadjem
Svaka pomoc bi dobro dosla |
Sto se tice boja nisam siguran,ali mislim da ne mogu da se ubace,ni da se edituju.
Ritmovi mogu da se ubace,imam ja ritmove radjene bas za PSR-550 pa cu ih postaviti ovih dana u download sekciju ako ih nadjem. Inace imas u downloadu u rubrici "ritmovi-yamaha" gomilu ritmova. |
Ritmovi - styleovi- jedno te isto ;)
Teško ćeš nešto pošteno uradit s takvim synthom, međutim, to je workstation, on ima user style mjesta, i trebo bi čitati stylove, a sad je pitanje kakve čita a kakve ne...Usporedno time floppy ti služi za MIDI...javi se na pp za ritmove |
Najbolje da vidim kad stigne pa cu da pogledam ovde kakvih ima.U svakom slucaju hvala puno!
Dodato: Citat:
|
Dali je to psr s 550.Ako je ta klavijatura to je najnoviji model od ove serije.Nesto izmegju PSR S 500 i PSR S 700. Ima USB i moze citati i ritmove(stilove ) i midi preko USB stika.
|
mislim da misli na stariju,ova nova misim da nema flopi,a ista je skroz ko s500 samo sto je crna i ima par ritmova i boja vise,mislim ta nova s550b
|
Covek je lepo napisao PSR-550 i nema sta da se misli!!!
Odgovor je dobio,a ima na forumu dosta tema o tome! |
nije to je stariji model Yamaha psr 550 i ima flopy drive a ne usb
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org