![]() |
Nesa-Proka-pa-Coki-style-Korg-M3
Cao,interesujeme koja je ova gitara sto ovaj decko solira? Znam da nije "Dule Gitara" ili "Cici Gitara" Ako neko zna nek se javi,kabi...
|
Kabi,nisam siguran ali jedan deo svira prava gitara a i pise Nesa,Proka,Coki.Proka je sin od Ljubise Belkica iz Obrenovca i jedan od najboljih gitarista u tom zanru.Imas ga na YouTube.
|
Evo nisam smeo da pisem prvi al slusam ovaj snimak i ne mogu da procenim,i ja mislim da je ziva gitara,tj.Proka da svira,mada u nizim oktavama mi je malo sumnjivo tu zvuci drugacije i zbog toga nisam u potpunosti siguran.
|
Ma neka muljaza od snimka.Deo svira ziva gitara a neke deonice svira klavijatura sa nekom git.farbom.
|
Cao,ma i ja sam to misleo ali nije tako.. On to svira.. Jedan nas kolega na ovoj stranici mi dao njegov msn,i mi pricali i pustio kameru decko,video sam da on to solira i druge stvari..ljudi ORGINAL znaci.. Neznam dal je do boje i ili do njegovog soliranja? Rekao je da ce mi poslat tu gitaru.. Fender-gitara se zove,pozdrav...
|
Odma se cuje da je klavijatura .Inace boja ne znam kako se zove i nije ni bitno kad joj svako da svoje ime.Mislim da je kod mene ta boja imala ime Dule Dalipce ili tako nesto.Mozda i gresim ali ne bitno je.Poenta je da je ovo odsvirala klavijatura.
|
I ja mislim da je ovo klavijatura sve odsvirala.
|
Jeste
|
Definitivno nije živa gitara,svirano je na klavijaturi(osjeti se korištenje pitcha).Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org