![]() |
šum na PA800
pozz.... svako tolko mi se desi da kad sviram izlazi šum, npr. ako sviram klavir njegov ton traje 2-3 sekunde a taj šum se čuje i dalje cijelo vrijeme dok ja držim tipku...pa bi molio pomoć, šta bi to moglo biti?
|
Je li taj klavir fabrički ili je neki sempl u pitanju?
dešava li se samo na tom klaviru ili i na drugim farbama? |
to se dešava na svim soundovim čak i kad ritam radi, a najviše se čuje na gitarama, niti jednu ne mogu svirat jer jako šume.
|
Dosta je pisano ovde o tom krckanju i šuštanju na pa800 i u pitanju je bila ram memorija...pokušaj da proveriš da se memorija nije olabavila u ležištu ili podji do nekog servisa pa nek ispitaju da li je to ili možda nešto sasvim drugo...pozzzz
|
Ok, hvala..
|
Zaista,dugo sam bio zagrijan za PA 800,jer se može srediti do jaja,ali sam se na par foruma uvjerio(ne samo na forumima,negoi iz iskustva kolega)da je najfeleričniji aranžer,ikad napravljen.Zaista,nemam ništa protiv Korga,ali previše je pritužbi na ovaj model.Pozdrav!!!
|
Makso, ako si zagrijan za Korg onda kupis Pa2x i neces imat nikakve probleme :D
Salim se :D...... ali stvarno evo vise od godina dana korsitim Pa2x i hvala bogu nikakav problem,isto tako i kad sam imao Pa1x nije bilo nikakav Problem,samo Pa800 serija imaju Probleme,neznam zasto je bas taj model takav problematican,ja bih ince i dalje ostao na Pa800,jako dobra klavijatura jos da ima bar samo 128mb ram memorije. |
Kolege,sve je to ok ali ajmo se držati teme...našem Kolegi šušte tonovi na pa800?
|
Izvinjavam se :(
Sum mozda dolazi od Rama ili pogledaj da ti nije onaj Mikrofon Regler pozadi klavijatura do daske,smanji to ili iskljuci Mic,efekt i harmony dugmic pa probaj opet dal ce opet da sumi. Ja sam imao taj problem kod Pa800 da sound je uzimao efekte sa Mikrofon stelovanje i tako je imao i jak sum na svaki Performance. Probaj pa javi Pozdrav |
Nemas sta da gledas i razmisljas RAM je u pitanju:To je losa vjest a dobra je da je RAM sada 30ak eura!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org