YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   GW8 - VahVah na clean gitari a efekti pogaseni? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9484)

Boban010 25.05.2009 16:46

GW8 - VahVah na clean gitari a efekti pogaseni?

Slucajno sam primetio listajuci ritmove na Rolandu GW8 na jednom ritmu cuje se vahvah efekat na clean gitari a sve efekte sam pogasio i horus i reverb i multiefekat.Kako je to moguce?Da nije ritam uradjen u nekom programu u kome se moze ubaciti jos neki efekat na taj nacin da ne mora efekat biti upaljen u samoj klavijaturi?
Izvinjavam se ako temu nisam postavio na pravo mesto i ako je potrebno mogu da postavim snimak!
Dodato:
Malocas sam pomenuti ritam snimio kao midi fajl pa ubacio u STW i konvertovao u ritam.Kad sam isti ritam otvorio pomocu STW editora i pogledao preko Event imao sam na pocetku listinga efekata dodatu jednu traku narandzasto obojenu u kojoj pise sledece
1.1.000 ACC1 ACV Degree Lo Std Hi Std Edit>Trk Paras!
Molio bih za objasnjenje o cemu se ovde radi.

milanceshow 25.05.2009 17:19

Vrlo je moguce da sys komanda u pitanju.....
Otvori ritam u MICRO i pogledaj komande za tu gitaru....

Ili mi posalji ritam pa cu da pogledam.....

milanceshow 25.05.2009 17:24

Degree komanda sluzi za dobijanje realnijeg zvuka gitare prilikom menjanja akorda...
To jest podesavanje opsega gitare....
Nadam se da si shvatio o cemu pricam....

Boban010 25.05.2009 18:19

Roland GW8 nema Micro mod jedino sto mogu da pogledam je u STW na Event a to sam vec napisao.Gledao sam i u Cakewalku na Event ali osim Expresion,chorus i reverb ima jos nekoliko control komandi a zasta sluze nemam pojma.Mogu ti poslati taj midi fajl koji sam snimio cisto da vidim o cemu se radi.
Ovo za Degree sam valjda razumeo ali kako odredjujem Lo i Hi u STW to ne znam ili je to automatizovano.

milanceshow 25.05.2009 18:29

Posalji mi ritam ili ga postavi u download....pa da ga pogledam....

Boban010 25.05.2009 18:35

Poslao sam ti na e-mail midi.Valjda je mail isti kao na mesingeru.

milanceshow 25.05.2009 18:44

Meni ne treba midi,nego sam ritam da bih pogledao.....

Ako ti je zbog ritma,onda obrisi sve varijacije ,bubnjeve i bas i sve......a samo ta gitara u ritmu nek ostane........
I samo mi ritam posalji......a ne midi.....

Boban010 25.05.2009 19:37

Nije zlatan,ritam je fabricki a jedini nacin da ga izvucem iz klavijature je midi fajl.Jedino ako hoces da od njega napravim ritam preko STW.

milanceshow 25.05.2009 19:47

Mnogo je bitan sam ritam......a ne midi fajl.
Zbog toga sam ti i reko da mi treba ritam.Ajd potrazi po netu fabricke ritmove od njega.
Sigurno negde ima na netu,pa mi posalji!

Boban010 25.05.2009 21:52

Iako znam da nema jer redovno spartam po internetu ponovo sam pretrazivao i nista.Ne verujem da ce uopste i da bude ritmova od GW8 iz Rom sekcije bar jos za par godina!U svakom slucaju hvala na pokusaju da mi pomognes!

Trenutno vrijeme na Forumu 03:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org