![]() |
VSampler i Roland E 86
Pozdrav svima. Izvinjavam se ako je bilo vec reci o ovome, ali nisam mogao da pronadjem. Dali je moguce koristiti VSampler na Rolandu E 86 ? Ako je moguce, sta treba da se podesi u klavijaturi , koji kablovi mi trebaju i kako se spajaju. A i u VSampleru sta treba da podesim ? Unapred sam zahvalan svima na odgovorima.
|
|
Da li to znaci da prolazi kombinacija VSampler - Roland E 86 ?
|
prolazi ti bilo koja kombinacija klavijature koja ima midi, nema to veze ;) ako ti trebam pojasnjenja u vezi vsamplera samo napisi
|
Hvala ti kolega za ove informacije . Inace sam do skoro bio harmonikas, pa sam laik sto se tice svega ovoga. ! Planiram da samo uzimam boje iz laptopa , a ritmove iz klavijature. Da li je moguce nekako menjati " registre " u toku svirke ali sa klavijature ? Znaci da mi laptop stoji negde ispod,zavucen. Jer mi je bitno da mi cela ta kombinacija radi na " uzivo " svirci , : ne koristim fajlove vec samo prste. Nadam se da si me razumeo. Znaci da funkcionisu tasteri sa klavijature.
|
ne razumijem te kako mislis registre, mislis da u vsampler ubacis registre kao od harmonike pa da ih mijenjas na klavijaturi? Ne znam kako se to radi, jedino da brzo kliknes misem, ali vjerujem da imas na tastaturi od laptopa precice, to ce ti morat neko bolje objasnit ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org