![]() |
Cijene instrumenata
Evo da kazem par rijeci o necemu sto sam primjetio. Vjerovatno ste i vi ostali primjetili da vecina clanova koji nesto prodaju stavljaju cijene koje su prevelike za ono sto prodaju, msm svak ima pravo da cijeno svoje ali sto je previse previse je. Recimo PA 800 cijena 2200 eura a svi znate da su novi na nasim prostorima 1500-1800 eura. Eto toliko, neznam imate li vi kakvih komentara?
|
Ovu sam cijenu i sam primjetio.
Vjerovatno su uračunati neki semplovi i sl. u te novce... |
Ma to sam ja samo naveo primjer ali ima toga jos koliko hoces!
|
pa vjerovatno tolika cjena zato kad napisu full napucan semplovima i to pa i to uracunaju ..pozz
|
Ma ok napucan da je skuplji za recimo 50-100 eura ali razlike po 500 eura to nema smisla!
|
Da,slažem se,precjenjeno je,u glavnom,sve,mada,ima dosta razlike u cjenama novih instrumenata kod nas,u Bosni,i u Srbiji i Hrvatskoj.To,da neko naplaćuje svoj softver po 300-400 evra je,za mene,neprihvatljivo.Ja,inače,nikad nisam ni radio na tuđe ritmove i boje.Šta znam,možda i treba ljenčugama naplatiti svoj mukotrpan rad,i ako nikad nisam prodao ništa od mog softvera.Pozdrav svima!
|
....
ma nije lud ko trazi vecu cenu vec ko mu da te pare!
|
Možda je na njoj svirao Kleiderman. I naočale Johna Lenona su prodane za bruku para............
|
ima ljudi koji stvarno napuhnu cijenu do neba i još kažu da ispod neide,fiksno kao...
Ja dok prodajem isto stavim 100-200 eura više (ovisi o stvari koje prodajem) pa ako ko naleti moja sreća, zašto ne.. |
pa to i jeste fazon trgovanja kazes vise pa ako ko naleto dobro doslo a ako ti skida cjenu spustis tih 200 e i opet si na cjeni koju si zamislio a ovaj drugi konta kako je dobro prosao hehe
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org