![]() |
Korg Pa1-Not enough space
Ovo me izludjuje danima!Kad god hocu da ucitam jedan set samo sa ritmovima izlazi mi ova poruka "not enough space".Jos vise me nervira zato sto su to sve ritmovi koje sam ja pravio i ucitavao ih bezbroj pita i radio bez problema sve do pre neki dan.Da li je neko imao ovakav problem?
|
da ti nije mrdnula neka od RAM plocica? ili nedaj Boze crknula? skini onaj dole deo pa ih izvadi obrishi alkoholom i vrati pa cesh videti.....
|
Ma najveca fora je sto neki put ocita a nekad ne.Juce je ocitao na user 3 a danas nije hteo,morao sam na user 2 i radi.
|
Dare druze, zameni Ramove u pa1x, bar oni nisu skupi i instaliraj ponovo OS sa drzanje Intro1 pri palenje klavijatura. Mozda si neki set ubacio sto ne treba pa ti sad nesto ne radi.
|
Nije do rama,to mi se desilo pre godinu dana dok sam imao stari Os i evo sad novi i ista stvar.
|
pa uzmi ram od nekog drugog samo da probash, ne mozesh tako reci da nije do rama, kako mozesh znati, tehnika je to moj burazeru, moze da zajebe i novo, a kamoli polovno.... a i da je riknuo taj edo ram nije skup ja sam prodao nekoliko komada po 300 dinara, te od 16mb. Zameni pa probaj sa tudjim ram-om pa ako nece i dalje onda znash da nije do rama i trazish dalje sta bi moglo biti.
|
Ma i ram sam promenio i to nekoliko i opet nista!Nema veze,odnecu sutra kod ovih iz Korga pa nek oni vide sta je.U svakom slucaju hvala svima!
|
Napravi ovo: odi u GLOBAL i izbriši sve nepotrebne LANGUAGE prevode,ostavi samo Engleski.
Zatim probaj ponovo učitat te ritmove tj. set |
Probacu i to!Mada i ako ne sredim do petka dace mi drug Pa2 da se posluzim dok moj ne stigne.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org