![]() |
Pa 500 - pohraniti melodiju na karticu
ovako,moze li mi tko reci kako pohraniti,npr. snimljenu melodiju u sekvenceru na karticu
|
Pozdrav prijatelju!
Nakon što snimiš pjesmu u Sequencer modu, ostaneš još uvijek u njemu, otvoriš Page Meni, Save song. Zatim ti se otvori sadržaj kartice, sa folderima, a ti odabereš neki folder u koji misliš ili želiš pohraniti snimljenu pjesmu. Pritisneš SaveSong, a onda ti se pojavi opcija da promjeniš ako želiš naziv svoje melodije.Kad si to uradio, pritisneš OK, i to je to. E,sad, ako želiš pjesmu preslušat, onda ju moraš otvorit u SongPlay modu, a ako je želiš doradit, nešta izmjenit i tako, onda ju opet otvaraš u Sequencer Mode, sa Edit Song. |
Evo da ne otvaram novu temu pitat cu tu. Mene zanima moze li se pohraniti ta snimljena melodija spremiti u nekom drugom formatu osim MIDI recimo u mp3 ? Ako moze kako ?
|
Ne moze u mp3, samo midi
Ako hoces mp3 mozes povezati sa kompjuterom pa usnimiti u kompjuter kao mp3, ili eventualno da prebacis iz kartice midi fajla u kompjuter pa konvertujes iz midi u mp3 ali tako bas i nije dobro. Bolje snimi je direktno u kompjutera. Inace to mp3 u pa500 zaboravi. |
Da to sam i mislio. Hvala na odgovoru ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org