![]() |
Pitanje: Kako se menjaju boje u prelaze na PA80?
Imam PA80 da kazem prvo. Evo ovako interesuje me dali se moze promene boje na prelaze kao naprimer ako mi se nesvidja u prelazu da se cuje kao elektronac a zelim da ubacim nesto kao JV sa nekim bicevima ili slicno kako se sad to zove.. Dali se moze to promenuti i kako? Dali me neko uopste sad razume? :p
Mislim da svaki udarac promeni jedan po jedan bez da pravim svoj novi prelaz. Kao sto naprimer menjam bubnjeve komplet a ritam je isti. Eto tako sam mislio i prelaze dali se moze promeniti? |
Ako sam te dobro shvatio, to mozes da uradis na sljedeci nacin:
Odaberi ritam Idi na RECORD Current Style Prvi red sa lijeve strane imas neka slova, dvotacke..odaberi to i onda listaj dok ne dodjes do FILL 1 ili 2 (koji zelis da promijenis) Pritisni Trk. Select, i onda odaberes Drums, Perc. (sta hoces da promijenis) i onda sa PROGRAM (sa desne strane klavijature pored performance) izaberes USER DK i biras bubnjeve. Kad zavrsis pritisni record i ENTER (sacuvanje) To bi trebalo biti to. Pisao sam napamet, bez klavijature pa ako ima ko od kolega ko misli da sam pogrijesio nek ispravi. Pozdrav, Hare |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org