![]() |
I ovo se desava muzicarima
|
znas kolko nekog zanima, sto je neko ranio nekog????? aj razgul
|
Što si ti predstavnik članova YU-MIDI kad govoriš u ime svih?
Dječače, malo kulture ne bi ti škodilo. |
Malo je neobican naslov,ali ima smisla,a za ovo sta reci strasno.
|
Uvijek su muzicari bili izlozeni raznoraznim situacijama u smislu nekih tuca,
razbijanja....itd Medjutim,dosla su vremena,kada je ovo zaista postao posao "visokog rizika" Na zalost zbog nekog "ludog" vremena,koje je na srecu proslo,ostalo je mnogo raznoraznog oruzja i drugih sredstava po kucama,i eto desavaju se takve stvari. Zbog gluposti,umalo da se desi tragedija. A naslov teme bi mozda trebalo promijeniti,cisto iz razloga sto ne usmjerava na pravu stvar u temi.To je samo moje licno misljenje. Pozdrav, |
Ma pitanje je dana kad ce neko izgubiti glavu na svirci, jja sam imao svakakvih situacija ali sreca nije bilo pistoljanja i stvarno me cudi da nema vise takvih situacija kao sto je ova gore bila!
|
Citat:
|
Ti nemas pristup toj opciji.To mogu samo moderatori,ako misle da treba.
Ja bih recimo napisao naziv otprilike: "I ovo se desava muzicarima" |
Ovo samo u Srbiji moze da se desi. Jos je ovo u mojoj okolini... :P
|
Zao mi je svih ljudi koji su bili pogodjeni zbivanjima u proteklih 20 godina,neki samo nemastinom i krizom a neki gubitkom svojih najmilijih,ali mi nismo krivi za to.Sviramio i uveseljavamo ljude i od toga zivimo.E da su ljudi znali da od tog sranja od rata nema neke vajde i da ce sve jedno biti kako neko drugi kaze.Gledao sam sad neki ratni film pa sam pod utiskom.Jebes ti sve to,ujutru ustajem u 9 i pakujem se na svadbu,e to je lepo,ljudi veseli,para kaplje,posle ti se zahvale i kuci porodici.Nije lepo mesati muziku i politiku,jel se svira sve i svugde i fala bogu da je tako.Pozdrav svim sviracima koji sutra rade i sretno..........................
Dodato: Ja cito ovo o Breni pa tek posle o trubacima,sve jedno opet je rat kriv pozzzzzzzzzzzzzzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org