![]() |
Korg pa1x-Pomoć oko Resursa
Imam jedan problem,kad sam stavio novi o.s. na korg pa1x,nisam memorisao backup na 6 disketa,
Skinuo sam i to i sad kada stavim na disk,utitity pa full Restore,nece nikako da primi backup sto sam skinuo sa korgpa strane.A O.s je 3.01 Prazna mi je klavijatura nema standarnih ritmova,,,,,,!!! Pomagajte drugovi!!!)))Hvala |
a jesili odpakovao to sto si skinuo sa korg stranice i sljedeci put kolega daj malo smisleniji naziv temi koju otvaras lijep pozdrav..
|
Tačka 3 Pravilnika glasi:
Osmislite naslov teme Dajte temi naslov koji ima smisla,potrudite se da u samom naslovu bude kostur samog pitanja i problema. Često se dešava da naslov nema veze sa temom, a to nije dozvoljeno. Izbegavajte nepotpune naslove kao što su: midi, Pomoć, Treba mi pomoć, hitno i slično. Neka naslov govori nešto o onome što Vas zanima i što Vam je potrebno! ...Kolega,povedi malo računa ako misliš da nastavimo druženje na Forumu |
Jesam prijatelju.
stavio sam sve te na 6 disketa,i posle da ih stavim na korg nece,ja stavim jednu prvu disketu ona mi procita i kaze stavi drugu,ja stavim i ono mi pishe da moram stavljati backup.ehhhh.neznam sta cu....... Dodato: pa dali ima koji da mi pomogne????? Samo gledaju postavak a niko ne pomaze.!!!!! Nece korg da mi ucitava drugu disketu resursa!???? Dodato: stavio sam mu sada O.S verziju 3.00,i stavljam mu resurse stavim mu prvi resurs ide ok,pa rdugu disketu sa resursem onda pishe ovo: The backup file is damaged.Therefore,the Restore procedure will be interrupted.Warning:Some data have already been loaded into memory,and this may result in mixed original and restored data. Sta da mu radim drugovi??? Pomagajte,a ne samo gledate!!!!! |
....
kad stavis os 3.0 moras i bacup za istu tu verziju ako nemas onda stavljaj verziju za koju imas bacup ili skini sa korgovog sajta.
|
http://korgpa.com/pa_root/en/extra/k...y_Pa1X.html?en
ETO TU BRATE VIDIM DA JE OS 3.01 A ISPOD RESURSI SU MU 3.00,NEVIDIM DA IMA OS 3.0? |
PRIJATELJU, VEC SI OTVORIO ISTU TEMU,BUDI STRPLJIV SA ODGOVORIMA!!!
4@suad84 "Ima li ko da pomaze Narode?Niko ne pomaze sta je ovo? Problem je u tome da sam skinuo novi os verziju iz korgove strane a nikako neide. 1.OPERATIVE SISTEM- LOADIRAO SAM OS 3.01,NA 4 DISKETE 2.PRELOAD DATA-ODMAH ISPOD IMA RESURSIVERZIJA 3.00,NA 6 DISKETA ----------------------------- OS VERZIJU LOADIRAM SUPER, I PESHE NA EKRANU DA JE VERZIJA 3.01,POSLE TOGA IDEM NA DISK PA RESTORE FULL RESURS,SNACI ONO SKROZ TRECE KOD DISPLAYA,I POSLE UBACIM PRVU DISKETU I IDE SUPER DO 16%,PISHE STAVI RDUGU DISKETU BACKUP,JA STAVIM DRUGU I OK,ONO NECE,NEMA NIKAKVU FUNKCIJU,URADIM SKIP PISHE DA STAVIM BROJ3 JA STAVIM OPET NISTA..... JA MISLIM DA RESURS BR 2 NEVALJA,ILI JE NESTO GRESHKA KOD MENE? FORMATIRAO SAM SVE DISKETE I OPET SVE ISPOCETKA))))..I OPET NISHTA.NEMAM UOPSHTE STANDARNIH RITMOVA,KLAVIJATURA JE PRAZNA!EVO DVA DANA SE MUCIM I NIKAKO TO DA SREDIM. HAJDE DRUGOVI POMAGAJTE AKO OCETE!??? HVALA UNAPRED)))))" NIJE TI TESKO DA PROCITAS PRAVILNIK |
jesi li resio problem ??
mozda mogu da ti pomiognem zato sto sam ja imao slican problem . . . |
buraz ja imam problem sa drugim fajlom sta da radim? mozes li mi pomoci? prvu disketu ocita a drugu do pola i stane ?!?!?! pise eror detect, a hard mi ne ocitavauopste pa zato ocu da instaliram novi OS.
unapred zahvalan. ;-) |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org