![]() |
Ljuba Alicic - Jedinac sam u majke
dali neko moze da postavi akorde ako je moguce u Am....hvala unaprijed
Dodato: sta niko neznam ovu pjesmu ili???? :D |
Pesma nije molska nego durska.Koliko dugo sviras?
|
U Google ukucas naziv pjesme i naci ces....I durska je,koliko vidjeh.
Inace,ne spada bas u grupu jednostavnih pjesama u harmonijskom smislu. Cuo sam je par puta,tek onako.... |
sejox pjesma je haos i zaludjuje i stare pa i ove najmladje,savjetujem obavezno da je imas u svome repertoaru.
|
i ja cekam da stavi neko akorde, ima nekih caka tu, jer obozavam Ljubine pjesme :D
|
Slucajno sam ukucao na Google-"jedinac sam u majke akordi" i vidim da se na
jednom forumu obradjivala harmonija te pjesme. Nisam je skidao,ni provjeravao,ali koliko vidim slozili su se na kraju. Pa eto ako niko ovdje ne postavi,potrazite tako-ja ne prepisujem,ruzno bi bilo. Pozdrav, |
Ja kada je sviram sviram je iz G-mola zbog pevača.
|
....
Kolega to je durska pesma upravu je @Dare 82 osnova je u originalu C dur a harmonija je ustaljena sumadiska sema f-b mol- g 7- c dur odnosno Bdur D7 Gmol Bmol G7 Cdur sve je klasicna tamarska dvojka.
|
ljuba alicic-jedinac sam u majke
pozdrav svima dali neko zna akorde za ovu pesmu.hvala.
Jedinac sam u majke, u majke u selu me zavolese devojke sve su smede i plave, i plave al mi nema najmilije garave Ref. 2x Ona, ona, vredi miliona vredi mlada tri careva grada Duga stasa, visoka, visoka u mom selu najlepsa je devojka kada stane kraj mene, kraj mene i malo se i veliko okrene Ref. 2x Duge kike pletene pletene za jedinca majkinog su stvorene njene usne medene medene za jedinca majkinog su rodjene |
Trebao si malo pretraziti forum ili ukucati samo u search i izbacilo bi ti odmah istu temu!
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...=jedinac+majke |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org