izvinjavam se prvo momci da se tako kasno javim, ne volim da postavim temu i posle se ne javljam ... sry!
a kao drugo zelim da se zahvalim sto zelite da mi pomognete

znao sam odprilike ko ce da se na ovu temu javi i zadovoljan sam jel su to bas one kolege koji imaju iskustva sa tim aranzerom.
izgleda da sam ja nerazumljivo objasnio temu.. to je na ebay i psr3000 je momentalno 150,--- a ima jos 3 dana .. znaci moze suma i da postane veca ...
zbog toga sam vas pitao koju sumu bi ste vi maksimalno dali za tu yamahu u takvom stanju ...
nazalost vlasnik te yamahe mi se jos nije javio kako bi mogao da ga pitam da ja licno pogledam klavu i da vidim/cujem kako radi ...
tamo je pisao da se psr3000 moze ukljucati na neki monitor kao zamena njegovog ekrana ... cuo sam negde da je to moguce, e sad koliko je to prakticno uvek neki monitor uz sviranje pored yamahe, to je druga stvar
jos jednom svima hvala za savet i pomoc, ja cu da pratim sta se tu na ebay desava i da vidim da mi se taj vlasnik javi pa da testujem klavu.
pozdrav!
Dodato:
uff .. momentalno na 300,-- evra .. njih 10 tamo samo sto se ne biju za njega na ebay ... tesko meni