Videti jedan post
Star 28.08.2009, 21:07   #9
grandia
Veliki prijatelj foruma

grandia's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
grandia befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

izvinjavam se prvo momci da se tako kasno javim, ne volim da postavim temu i posle se ne javljam ... sry!

a kao drugo zelim da se zahvalim sto zelite da mi pomognete
znao sam odprilike ko ce da se na ovu temu javi i zadovoljan sam jel su to bas one kolege koji imaju iskustva sa tim aranzerom.

izgleda da sam ja nerazumljivo objasnio temu.. to je na ebay i psr3000 je momentalno 150,--- a ima jos 3 dana .. znaci moze suma i da postane veca ...

zbog toga sam vas pitao koju sumu bi ste vi maksimalno dali za tu yamahu u takvom stanju ...

nazalost vlasnik te yamahe mi se jos nije javio kako bi mogao da ga pitam da ja licno pogledam klavu i da vidim/cujem kako radi ...

tamo je pisao da se psr3000 moze ukljucati na neki monitor kao zamena njegovog ekrana ... cuo sam negde da je to moguce, e sad koliko je to prakticno uvek neki monitor uz sviranje pored yamahe, to je druga stvar

jos jednom svima hvala za savet i pomoc, ja cu da pratim sta se tu na ebay desava i da vidim da mi se taj vlasnik javi pa da testujem klavu.

pozdrav!
Dodato:
uff .. momentalno na 300,-- evra .. njih 10 tamo samo sto se ne biju za njega na ebay ... tesko meni

Promijenjeno od grandia (28.08.2009 u 21:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
grandia je offline   Reply With Quote