V50 je moja nekadašnja ljubav poslije T3 Korga,poznam ga kako diše...Mogu ti reći da je BOMBA..:Jedino što joj fali jest zvuci harmonike a ostalo sve ima...Dakle na njoj se mogu praviti arabske skale,terce (sve intonacije,dusrke,molske)-ma prava stvar za jednog muzičara koji voli portamento i Dx boje za dvojke...Pored jako ubitačnog Bass-a za kontre (Pluck Bass je standard) ima jako dobre zvukove.U njega stane 100 Single boja+100 Performance boja+Ako imaš eksternu karticu još 100 Dodatnih boja...
U njega se mogu importirati sve boje od Dx-serije,TX-serije,i čak ima mogućnost šaltanja algoritma....Dakle u jednom zvuku promeniš algoritam (ima 4-vrste) i iz njega dobiješ skroz drugi zvuk koji isto tako kao predhodni odlično zvuči...E sad cjena (Realna) je od 350 pa tamo do 500eur zavisi ima li eksternu ROM karticu,koliko je očuvan,i šta ima na njemu...Dakle stvar prava za JuVe i dvojkice...
"SEADI"-poslo sam ti PM da mi se javiš na MSN-sve ću ti razložiti od A-Ž kako se stavljaju boje preko SendSX-a i kako se memoriše,upisiva itd...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|