Videti jedan post
Star 02.09.2009, 20:46   #7
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa60 je tamna,ima kvalitetne tipke kao PA80,ima bolje zvučnike od PA50,i što je NAJVAŽNIJE ima u sebi Power Supply kao PA80 za razliku od PA50 koji ima vanjski adapter...Što se tiče zvuka Sinthovi SU jednaki,s tim da PA60 ima podršku za Hard Disk dok ga PA50 NEMA...Imo sam PA50 prije par godina i mogu ti reći da NIJE najbolja u tom rangu kako drugovi kažu...Korg I30 je mnogo bolji od njega u SVEMU,jedino što vadi PA50 jeste solo boje koje se mogu natrpati i kojih je ogromno a oko I30 se trebaš igrati malo više.Pored I30 tu imaš i Roland G800 koji je isto mnogo bolji od PA50 al je težak ko zemlja i velik,a tipke ima obtežene...E sad...NA tebi je da se odlučiš,ja NIKAD neću prežaliti da sam išo sa G1000 na PA50 uz preporuku prijatelja,jel NI PA50,PA80 mi nisu zadovoljili zvuka tek kad sam prešo na PA1X mogo sam da to postignem...Sad je sve na tebi,mnogi ga hvale,a meni ne znači puno jel sam prevazišo mnoge bolje aranžere i PA50 mi je samo plastična kantica bez pravog sounda i akustike.Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote