Videti jedan post
Star 04.09.2009, 21:27   #19
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Po jednoj strani "jeftine" i šuplje gazde gledaju da jeftino prođu pa uzmu fajlaše koji PRAVIM MUZIČARIMA oduzimaju tezgu iako je samo 20eur razlike...I zato mnoge kolege sede kući i čekaju bolje dane.Međutim ima i druga strana ploče a to je kakav si sa opremom i kakav ti je kvalitet.Dakle za sebe mogu reći da imam možda najbolji opremu koju sam mogo naći na tržištu i svirkom sam jako visoko,tako da nemam svaki vikend tezgu al za onih par svirkica uzmem poveliki bakšiš koji mi pomogne da se prebijem kroz "prazne" vikende...Neki se žale na recesiju na nejmaštinu,malo para,itd...U muzici ako znaš da radiš i izvučeš gostima bakšiš,i onom "siromašnom" koji kaže da nema za hleb ćeš da izvučeš onih 20eur koje krije od sebe kad ga dirneš sa pesmom ili improvizacijom koja ga pogađa.TO jeste grehota po jednoj strani ali batke-ja nikoga ne silim da daje bakšiš,to je samo odraz moje muzičke sposobnosti i majstorije...Tako da ne verujem uopšte u krizu jel uvek naiđe neki dasa koji ima u džepu goleme pare,pa bio to diler,kockar,mafijaš,prevarant,kradljivac,narkoman ili budža...Sve se može kad se hoće,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote