Ma LOOP ćete najlakše razumeti ako ste kad koristili SEQUENCER na starim klaviaturama...Na primer D10,N364,T3,O1/W,V50,itd,itd...Dakle LOOP je u suštini snimljen pattern kojeg odradiš ili preko ritam mašine,uživo ili preko kompjuterske obrade,nasnimaš ga na 2,4,6,8,... taktova,i u suštini to je to-nabudžaš ga kao sempl i VOILA!...E sad kad ga pustiš u sinth,nekima se sviđa a nekima ne.Šta sam opazio jeste da je veoma hebeno poredati druge trackove pored Drum-a...Eto bubanj ti je gotov a haj sad stavi ubicu bass,acc1,2,3,4,5,ili poredaj još koji Perc dodatno ili kakav pozadinski strings,wawe,itd,itd...E tu prdnemo,Zijin set je dobar što se tiče bubnja ali ostalo mi batke ne vredi zato što nemam šta s tim da sviram...Naviko sam bar da sviram sa 4-5 Trackova,znači da je ritam pun i da se ne opazi da ti fali gitarista ili neki detalj u pozadini a da sad snimam preko Style Edita Trackove---Nema se živaca...A što se tiče Loopova,neki ih dižu u nebesa a meni su bezpotrebni pa ih i ne koristim...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|