Videti jedan post
Star 05.09.2009, 12:05   #24
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 889
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma srbija je nekad bio rudnik para...pre 25-30g...su ljudi od jedne sezone sviranja pravili kuce i kupovali stanove...prosto za neverovati...danas sve preko 200e sto se uzme,moze se reci da je "dobra tezga"(bar je tako ovde u bgd-u)!! Ljudi su mnogo postali probirljivi,svasta nam traze da im sviramo,a pri tom sve manje i manje para.Do pre neku godinu sam imao u proseku oko 80 tezgi godisnje,a sad mi se to skoro prepolovilo.Realno dobar orkestar vredi preko 1000e....ali ko ce to da plati....tako da se i dalje zadovoljavam sa gazom od 600e za moj band od 7 ljudi.Naravno uvek je nekom to mnogo da plati,pa se cenjkaju ko na pijaci,i na kraju popuste i opet plate onoliko kolko sam im rekao.Iskreno se nadam da ce proci ova globalna svetska kriza,pa da nam se vrate one zlatne i bezbirzne godine kad se stvarno mnogo dobro zivelo od ovog posla!!!