Ja o komarcu on o magarcu (ja krstim on prdi)
Niko ovde ne prica o tome da poistovecuje e96 sa pa800, svi dobro znamo u cemu je razlika...
Ajd jos jednom da objasnim:
e96 je klavijatura sa memorijom od 8 ritmova + fabricki koji nam naravno ne odgovaraju
pa800 je klavijatura sa 10x32 + 3x32 sto je ukupno 416 ( i mogucnost preklapanja fabrickih ritmova)
Ako u pa800 ubacimo lupove iz famoznog seta to je taman klavijatura sa 8 ritmova i skoro punom SSD memorijom a ostace jako malo prostora za dodavaje drugih ritmova. Pa800 sa 8 ritmova je isto sto i e96 sa naravno boljim kvalitetom - kome to odgovara neka tako i radi meni naravno ne jer mi je pa800 99% napunjen sa izvanrednim ritmovima i bojama a sve to da bacim zbog nekakvog ****, mika, deja.....seta gde je bubanj odlican ne pada mi napamet. Prednost ima kvalitetna svirka a ne kvalitetan bubanj.
Kada sam rekao da je jako mala razlika u kvalitetu mislio sam na to da dobar i kvalitetan drum kit koji funkcionalan za mnoge ritmove je neprimetno slabijeg kvaliteta od lupovanog
navedenih razloga.
Pricati o tome da li ja zelim da dobijam ritmove za DZ. je prica za mlade pocetnike koji se jos nisu upoznali sa instrumentom.
Jedino sto sam kupio ritmove to je bilo kada sam poceo sa e86 davne 1994 godine a kasnije sam radio za sebe i naravno za druge jer moje ukuse mogu samo sam sebi da priustim...kasnije za sve ostale sam radio licno sam (is50B,g1000,pa60,pa80,pa1xpro,pa800) sto sumnjam da mozes i ti da se pohvalis ovakvim radom.
A to da set extra zvuci, misljenja sam da samo 3 ritma zadovoljavaju moje ukuse i nista vise.
Moj savet : pamet u glavu, klavijature u ruke i dupe na stolici je idealna kombinacija za put do uspeha jednog mladog muzicara
Dodato:
Ne bih voleo da ovo shvatis kao neku licnu raspravu jer mi to nije namera.
Sve najbolje
Promijenjeno od toyo (05.09.2009 u 13:58 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|