@iwan70
Izvinjavam se ali moram izgleda opet da isto ponavljam. VSampler ne zvuci bolje od Tritona LE niti Triton LE zvuci bolje od VSampler-a. Stvarno mi nije jasno kako mozete da donosite takve odluke 8O 8O? Zvuk VSampler-a i Triton-a LE ce da ovisi od SAMPLE-ova koje ubacite u njih i kako te sample-ove preradite. Znaci moze da zvuci bolje, moze da zvuci gore.
"DA NA FORUMU SUPROTSTAVIMO SVOJE DEMO-e, HAJDE DA SVI POSALJEMO PO NESTO SA SVOJIH SISTEMA PA NEKA LJUDI VIDE KO KAKO ZVUCI."
Kao prvo, yu-midi website je site namjenjen za pomoc jedni drugima a ne za takmicenja. Za takmicenja u sviranju i itd. postoje druge organizacije. Pobjednici takmicenja ne dolaze na yu-midi vec novac prave na Grandu. A kao drugo, ova ideja ne donosi nikakvo rijesenje jer opet mjesamo licne ukuse.
"Imam najmanje 20 programa za LE i to za moj ukus nama pojma."
Opet licni ukusi!!!
"...ljudi sa tim svira nemaju pojma"
Rijec nije bila o tudjem sviranju nego o samplerima.
"EMULATOR X je u prednosti sto na disku dolazi 3GB semplova u ciji kvalitet ne sumnjam"
Emulator X nije u prednosti zbog ovoga, cak sta vise ako cemo ukuse mijesati sample-ovi sa kojim dolazi su veoma losi. Emulator X je u prednosti zbog drugih stvari, ipak bi ste mozda trebali malo vise o njemu procitati.
"...njegovih 64 MB a cak iako je TR to je 96MB"
Ovde u americi TR dolazi sa 64MBa sample-inga, moguce da su ga za srbijansko trziste povecali na 96MB
|