drage kolege nemojte se uvrediti ili me pogresno shvatiti muzika je kao i ribolov a mi smo prodavci magle neko svira neko pusta fajlove znaci svi se mi borimo kako znamo i umemo da uzmemo neku paru ali sada je problem ko kako dolazi do toga.na sta konkretno mislim ovako vecina kolega nikada ne bi otisla u neki lokal da svira dok ne cuje da tamo ima muzika i da dobro prolaze sa kintom i onda pocnu da pricaju razne gluposti za kolege kod gazde i ljudi da bi upali na tu gazu mene to nervira i zbog toga ce sve manje posla biti i jos jedan vazan faktor na primer pre 20god je bilo lupam 100 muzicara pa se taj broj godinama uvecavao i sada na primer ima 800 muzicara pa podelite to malo para sa svima i sta ostane znaci ogroman je problem sto nas ima puno .slazem se da bend ili pojedinac ako svira sam treba da ima kvaliteta ali se zapitajte da li gazde i vecina gostiju traze dobru muziku ili pevacicu koja svasta radi jer dok sam svirao u bendu prvo sta me je gazda pitao uvek a koja ti je pevacica i jer je j... neko iz benda sada tih problema nemam jer radim sam i mogu vam reci da odlicno zaradjujem ko me poznaje znace da ne lazem evo mog trenutnog angazovanja pon. i uto. imam po 60e u jednoj piceriji sre.cet.pet.sub i ned. imam po 30e u drugom lokalu ne kazem da sam neki profi ali trenutno je tako .mozda je to za nekog malo za mene je to veoma lepa parica i da naglasim muzikom se bavim od 91.god znaci tada sam poceo po kafanama i veseljima da sviram.voleo bi da svi mi kolege stavimo na papir koliko smo ulozili u opremu i da smo svi mi veliki bolesnici izvinite ali tako nazivam i sebe da ne biste mislili nesto pogresno jer mi toliko ulazemo da ni sami nismo svesni sto puta sam rekao sto nisam moler kupim jedan valjak od 150din. i cepaj a ne ovo kupi mikser 1000e. kupo kljovu 2000e. kupi zvucnike 1500e ljudi kolege moje drage zar to nisu pare da li razumete o cemu pricam licno moje misljenje je da svi mi lepo zaradjujemo e sada onoliko koliko nam treba mi ne mozemo nikada zaraditi za jedno vece da vas vise ne bi gnjavio budite mi pozdravljeni i bez prepucavanj zamolio bi vas jer smo mi svi kolege i tako treba i da se ponasamo kao jedna velika porodica joz jednom poz.
|