Videti jedan post
Star 06.09.2009, 20:44   #33
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

#Dalje me zaista cudi,sto su kod tebe uvijek puni mikrofonski koferi para
od baksisa.##
Svaka čast kad sam ja napiso da su uvjek puni...Reko sam da mi se desilo a za tebe moru reći samo jednu stvar a to da si bolestan..Kako i zašto neću ni da govorim nit ću imam svoje razloge i svoje mišljenje,a ti kao muzičar ne možeš nikako da se petljaš sa ljudima koji rade taj poso.To što ti imaš poznanstva,itd jedna je strana al to što ti NE ZNAŠ da sviraš,nisi radio na klaviaturama,itd,itd a poznaš neke teorije to je ipak druga strana...Jednostavno batali sve skupa i ne zamaraj narodom s svojim romanima,odavno sam ja vidio već po tvojim mailovima da nešto nije u redu s tobom...ko još zbog jednog seta napiše čovjeku i po 20-30 mailova i svaki drugi dan dosađiva NON STOP?Imam ih sve još sačuvane i od njih mi je bilo slabo...Eto toliko od mene,pa ako sam prekršio kakvo pravilo neka ide BAN uopšte se ne sikiram,smao sam reko onako kako je.Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote