u ovem novom "svetskom Poretku" sve je bizniz... i care prodaj ako imas sta i znas kako da prodas, na kraju dana bitno je da je tvoja publika zadovoljna, ako si to uspio bez obzira koja klasa muzicara jesi, odradio si posao i ides dalje, ako nisi , znas gde si pogresio , pa ispravljaj..ali pre svega probaj da ostanes covek koji postuje pre svega sebe i onda ostale.. u ovom slucaju muzicare... ja nisam nekakav poseban muzicar, ali nisam i nekao ko ne zna bas nista.... ali pravo je zadovoljstvo i cast poslusati savet iskusnijih i boljih kolega ovde.... Zato care "prodaj" ako imas sta i ako mislis da mozes i znas... nije vazno kad vidis Ti sta i ko svira, slobodo je trziste, ako nam se nesto ne svidja ne idemo tamo i ne kupujemo...ima onih koji idu i kupuji...UKUSI I STANDARDI SU RAZLICITI i o njima ne treba raspravljati, pa tako je i u muzici....a harmoniku ne prodaj... (lako je prodati ali tesko je kupiti)...ja moju Guerrini Sup 3 imam 25 godina..i nema tih para za koju bih ju prodao......Pozdrav i SRECNO
|