Zabravite Indoneziju i tome sl. Ja sam gledao da kupim mixer i tako lutajuci i ispitujuci trzizte naidjem i na *****.OBRISAN LINK(PROČITAJ PRAVILNIK,Tačka 16)***** i tu ima svega///ima cak i MACKIE PROFX12 koji jos nije ni u americi ni u australiji dostypan kod dilera koji kazu da ce bude na proadju u NOvembru...slobodno vidite tamo i ukucajte mackie...ja stupim u kontakt preko maila i frajer prodaje samo naveliko...ja reko kao fol prodaj mi jedan da ga testiram pa ako odgovara da narucim vise...kaze ako kupujes jedan onda je $125USA+25 za transport DHL..nacin placanja T/T ili Western Union...i sta reko aje da probam...uplatim mu pare...i kaze za par dana ce dodje
2 nedelje proslo nista...ja pok daga kontaktujem preko e maila kaze poslao je, reko daj mi tel da "te"pozovem.. i da frajer neki broj tel...a ono ni tri reci engleskog...samo OK, OK..tu sam odustao...Vidim ispaljen
MOmci...moj savet...i neka je skuplje, ima bar garanciju makar i godina...i dok ne stavim u svoje ruke ne dam pare, osim ako firma ima TRUST account ili preko PAYPAL gde mozes ako ne dobijes robu da povratis pare nazad minus 3% provizija...ako izgubis ,izgubis barem 3%....
Platio skolu opet....Momci nista sa Azijom, ne verujem..3 puta gori i od nas hahaha
pozrav svima koji procitaju
Promijenjeno od Vule (08.09.2009 u 14:56 sati)
Razlog: obrisan link
|