A ja mislim da će ovako završiti :
Srbija - Francuska, ako Francuze stisnete u prvih pola sata hebali su majku i idu kući praznih džepova, u protivnom X. I stavite flastera na Henrya, zna bit prezajeban

BiH - Turska, ma Čiro će im hebat majku, nemaju Turci i onako šanse, a Đeko i Misimović u zadnje vrijeme trpaju ko blesavi. Sicher 1-inica na BiH

Engleska - Hrvatska, bojim se i s obzirom da nam je pola prve postave ozljeđeno i iskartonirano bod će biti velik ko kuća, samo jako jako teško.
No s obzirom da "kukuruzne žuće" (Englezi) jaku seruckadu i bahate se, volio bih da im ponovimo lekciju od prije dve godine, samo neznam ko će im zabit gol. Jedino da Eduardo iz inata im zabiberi 2 komada jer su ga izviždali i popljuvali da je glumac i da je odglumio penal. I još ga pederčine kaznili s 2 utakmice radi toga, a kad mu je onaj mesar slomio nogu onako krvnički onda isto 2 utakmice kazne. Ma gamad licemjerna. Ako nekog mrzim u svjetkom nogometu onda ne mogu smislit Engleze i Francuze (radi Platinia).
Al bilo bi hebeno da na SP-u se svi tri nađemo, mislim da bi to svijet jako teško podnio