Videti jedan post
Star 10.09.2009, 13:22   #3
doktor87
Banovan!

Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: Сурчин
Downloads: 88
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: KORG X5D
Interesi: Maloletnice... :))))
doktor87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
doktor87 pošalji poruku preko MSN messengera doktor87 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Rolandinjos Pokaži Post
Glupo je raspravljati na ovaj način o opremi jer su ukusi različiti a i ljudi sa svojim ušima...evo Kolega pominje nekoga ko svira sa V. Georgijevim i kaže da taj pljuje Soundcrafta a ja znam da je Vlado svirao samo na Soundcraftu dok je svirao po kafanama,tako da...probati mixer sa HI-FI kutijama i komentarisati kako mixer ne valja itd...ima nas baš "raznih"......ali nema veze...svakako pevači vole da im mixer mulja i sakriva sve njihove nedostatke a poznato je da Soundcraft radi dosta čisto i eto problema...
Ja lepo rekao da su kutije bile krs i da zato nisam bio zadovoljanj zvukom. Dalje...taj drugar je pljuvao samo taj tip soundcraft miksera i rekao da je najgora serija! neki folio...ako sam ga dobro tad razumeo...mislim da se svi slazemo u tome da ima suvise elemenata koji ucestvuju i odredjuju dobar zvuk. Mikser je jedan od njih...a razni proizvodjaci u svojoj ponudi imaju dobre i lose proizvode stoga mislim da je cisto svrstavanje na marku miksera, klavijature ili kutija cista predrasuda. da podsetim na onu nasu narodnu sto su smislili stari sloveni "GOLF II je najbolji auto, KORG-najbolja klavijatura, SHURE - naj mic, PM - najbolja mikseta " mislim da tako dosta MUZIKANATA razmislja...MUZICARI drugacije pozzz
doktor87 je offline   Reply With Quote