Ajd' i ja nesto da kazem.Ako te mrzi da pravis ritmove,eventualno korigujes i konvertujes za GW8 onda uzmi PA50.Ako hoces svremeniju,kvalitetniju,jednom recju bolju klavijaturu uzmi GW8 i zagrej stolicu!
Dodato:
@gnovako8
Nesto nije u redu sa tvojim pp pa ti pisem ovde odgovor na postavljeno pitanje,da li nisi brisao stare poruke ili nisi odobrio primanje istih ne znam.
Kod GW8 imas split funkciju i moze u levoj ruci strings a u desnoj solo boja,medjutim u staroj verziji OS-a nemas hold funkciju za strings u levoj ruci.U novoj verziji OS-a nisam ni trazio jer sam skoro sve ritmove prilagodjavao tako da imaju strings ili hor po zelji u samom ritmu i jedan ritam koji ti je potreban za rubato a koji sadrzi stringseve,bas, i jos neke instrumente u podlozi.
Sto se tice tvoje trgovine moj ti je savet ovakav.Vreme za GW8 tek dolazi,znaci tek ce se pricati o ovoj klavijaturi,naravno ukusi su razliciti pa moras sam da odlucis iz argumenata koje imas na raspolaganju.Pa80 bez kartice neces moci da prodas za 900 eura a GW8 ces ladno da prodas za 500 pa ti vidi.Ako ti se i ne dopadne prodaj i kupi PA50.
Eto toliko i nemas potrebe da se izvinjavas ovaj forum zato i postoji da bi smo pomogli jedni drugima!
Pozdrav!
Promijenjeno od Boban010 (12.09.2009 u 18:43 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|